Show

Komentari 30

Britney zabrinula sve: Izgledaš kao da te negdje drže za taoca

Britney zabrinula sve: Izgledaš kao da te negdje drže za taoca

Osim umornog lica, pratitelji su primijetili njezinu neurednu šminku i frizuru. Iako je objava u kratkom roku prikupila preko 300 tisuća lajkova, nije nedostajalo kritika obožavatelja

Skandalozna Britney Spears (38) ne prestaje zabrinjavati fanove na društvenim mrežama. Objavila je fotografije na kojima pozira u badiću, a izgledala je, u najmanju ruku, iscrpljeno. 

- Jedva čekam proljeće - napisala je pjevačica u opis objave na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Osim umornog lica, pratitelji su primijetili njezinu neurednu šminku i frizuru. Iako je objava u kratkom roku prikupila preko 300 tisuća lajkova, nije nedostajalo kritika obožavatelja.

'Britney, jesi li dobro? Zabrinjavaš me ovih dana', 'Izgledaš kao da te negdje drže za taoca', 'Što izvodiš? Saberi se', 'Ljepša si i prirodnija bez te tamne šminke', samo su neki od komentara.

Ovo nije prvi put da je pjevačica iznenadila izgledom. Nedavno su je kamere 'ulovile' dok je izlazila iz klinike u Los Angelesu u društvu tjelesnih čuvara. 

*EXCLUSIVE* An unkempt Britney Spears leaves a building in Los Angeles - ** WEB MUST CALL FOR PRICING **

'Pop princeza' i tada je djelovala rastreseno i zapušteno. Osim neuredne frizure i razmazane šminke, Britney je na sebe nabacila traperice, bijelu majicu bez grudnjaka, otvorene sandale i bijele sportske čarape.

POGLEDAJTE ŠTO ŠARIĆ MISLI O URNEBESNOJ ČESTITKI ALEKSANDRA VUČIĆA:

Najčitaniji članci