Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Brojni poznati na promociji luksuzne kozmetičke linije

Svojom spontanošću i pozitivnom energijom Nina Kraljić oduševila je sve prisutne te s kolegicama Sanjom Doležal i Ivanom Banfić razmjenjivala iskustva iz glazbeno-estradnog života

Foto: Anto Magzan/PIXSELL
1 komentara

Opuštajuće okruženje novotvorenog Jean d' Arcel day spa salona na Kaptolu 18 i promocija dekorativne i preparativne kozmetičke linije istoimenog branda jučer je odabrala predstavnica Hrvatske na Eurosongu Nina Kraljić za svoje prvo javno pojavljivanje nakon nastupa na tom najvećem svjetskog glazbenom spektaklu.

Foto: Anto Magzan/PIXSELL

Svojom spontanošću i pozitivnom energijom oduševila je sve prisutne te sa kolegicama Sanjom Doležal i Ivanom Banfić razmjenjivala iskustva iz glazbeno-estradnog života te podijelila svoje iskustvo vezano za taj glazbeni spektakl.

Neven Ciganović kao veliki fan Eurosonga imao je brojna duhovita pitanja za Ninu te joj udijelio nekoliko korisnih savjeta vezano za styling.

Foto: Anto Magzan/PIXSELL

Ambasadorica i make up umjetnica Ivana Bilandžija Billy demonstrirala je fiksatore i pudere po kojima je posebno poznat ovaj brand te osigurava postojan make up 24 sata sto je posebno oduševilo zaposlenu književnicu i pjevačicu Anđu Marić, Ivanu Šundov, Ankicu Dobrić i Nelu Kočiš.

Foto: Anto Magzan/PIXSELL

Uvijek vesele i nasmijane Antea Kodžoman, Maja Cvjetković i Almira Osmanović same su htjele isprobati proizvode koji se baziraju na prirodnim sastojcima iz vlastite proizvodnje sa platformi kavijara u sjevernom moru i polja irisa u južnoj Francuskoj.

Foto: Anto Magzan/PIXSELL

Modni dvojac Elfs, Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić  bili su oduševljeni muškom linijom kozmetike na bazi proizvoda sa matičnim stanicama.

Naši partneri pišu
Message