Obavijesti

Show

Komentari 1

Brojni poznati na promociji luksuzne kozmetičke linije

Svojom spontanošću i pozitivnom energijom Nina Kraljić oduševila je sve prisutne te s kolegicama Sanjom Doležal i Ivanom Banfić razmjenjivala iskustva iz glazbeno-estradnog života

VIDEO

Opuštajuće okruženje novotvorenog Jean d' Arcel day spa salona na Kaptolu 18 i promocija dekorativne i preparativne kozmetičke linije istoimenog branda jučer je odabrala predstavnica Hrvatske na Eurosongu Nina Kraljić za svoje prvo javno pojavljivanje nakon nastupa na tom najvećem svjetskog glazbenom spektaklu.

Svojom spontanošću i pozitivnom energijom oduševila je sve prisutne te sa kolegicama Sanjom Doležal i Ivanom Banfić razmjenjivala iskustva iz glazbeno-estradnog života te podijelila svoje iskustvo vezano za taj glazbeni spektakl.

Neven Ciganović kao veliki fan Eurosonga imao je brojna duhovita pitanja za Ninu te joj udijelio nekoliko korisnih savjeta vezano za styling.

Ambasadorica i make up umjetnica Ivana Bilandžija Billy demonstrirala je fiksatore i pudere po kojima je posebno poznat ovaj brand te osigurava postojan make up 24 sata sto je posebno oduševilo zaposlenu književnicu i pjevačicu Anđu Marić, Ivanu Šundov, Ankicu Dobrić i Nelu Kočiš.

Uvijek vesele i nasmijane Antea Kodžoman, Maja Cvjetković i Almira Osmanović same su htjele isprobati proizvode koji se baziraju na prirodnim sastojcima iz vlastite proizvodnje sa platformi kavijara u sjevernom moru i polja irisa u južnoj Francuskoj.

Modni dvojac Elfs, Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić  bili su oduševljeni muškom linijom kozmetike na bazi proizvoda sa matičnim stanicama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu