Obavijesti

Show

Komentari 15

Brookein brat od Sheena traži 313 tisuća kn za brigu o djeci

Brookein brat od Sheena traži 313 tisuća kn za brigu o djeci
5

Novi privremeni skrbnik blizanaca Charlieja Sheena i njegove bivše supruge Brooke je njezin brat Scott. Od glumca zatijeva 313 tisuća kuna alimentacije mjesečno

VIDEO

Nakon što se Denise Richards (42) odrekla skrbništva nad djecom bivšeg supruga Charlieja Sheena (48) i njegove bivše supruge Brooke Mueller (36), ono je privremeno dodijeljeno Brookeinom bratu Scottu Muelleru. Odjel za djecu i obitelj u Los Angelesu dodijelio je Scottu skbništvo nad blizancima Bobom i Maxom (4) jer se Denise više nije željela brinuti za njih zbog njihovih agresivnih ispada i maltetiranja njezinih kćeri i ljubimaca. Osim toga, istražuju tko je Bobu nanio rane na leđima i glavi. 

Scott će živjeti s djecom i Brooke koja je zbog ovisnosti izgubila puno skrbništvo nad djecom i u lipnju po 21. put otišla u kliniku za odvikavanje od droga. Kao privremeni skrbnik djece, Scott od Sheena traži 313 tisuća kuna alimentacije mjesečno.

- Scott očekuje da će mu glumac davati novac iako Charlie već plaća sve troškove uzdržavanja dječaka. Dok je Denise bila njihova privremena skrbnica, nije tražila alimentaciju, ona ju je zapravo odbila - otkrio je izvor. 

Sheen sutkinji: Hvala vam što ne smijem prići Brooke na manje od 200 metara

Sheenu je sutkinja u srijedu zabranila prići bivšoj supruzi na manje od 200 metara, što je glumac komentirao riječima: 'Hvala vam'. Brooke bi navodno trebala dobiti punu skrb nad dječacima do Božića jer je poslušala Odjel za djecu i obitelj jer je 'čista' već neko vrijeme i odlučna je u namjeri da započne novi, drugačiji život. 

- 'Čista' je već nekoliko mjeseci, ni jednom nije pala na testiranju. Učinila je sve što su tražili od nje, nema razloga da Brooke ne dobije natrag djecu - otkrio je izvor.

Dok su nekoć bile prijateljice, Brooke i Denise sada su u lošim odnosima. Susrele su se u četvrtak na hitnom sastanku koji je sazvala socijalna služba koja je htjela da se Denise još tri tjedna brine za blizance. Brooke se derala na Denise i optužila je da je želi prikazati kao lošu majku. Brooke u prosincu čeka saslušanje o vraćanju skrbništva nad sinovima.

Denise više ne želi Sheenove sinove: Napali su mi kćeri i pse

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin