Obavijesti

Show

Komentari 51

'Brozović je najbolji u pikadu, a Vida je DJ i slavonski bećar...'

'Brozović je najbolji u pikadu, a Vida je DJ i slavonski bećar...'
6

Team menadžerica Iva najviše se druži sa starijim nogometašima, posebno s Lukom Modrićem kojeg je upoznala još kada je on imao 15 godina...

VIDEO

Da reprezentativcima ne fali ni dlaka s glave brine se Iva Olivari Puhalo (49). Team menadžerica hrvatske nogometne reprezentacije o igračima se brine poput majke, a tijekom utakmice sjedi na klupi za pričuvne igrače. Na klupu hrvatske reprezentacije prvi puta sjela je prije dvije godine. Iako ima neograničen pristup muškoj svlačionici, za svaki slučaj prije ulaska pita ima li tko da je gol.

- Mogu bez najave uči u svlačionicu, nitko mi ne brani, uostalom to je moj posao. Znam procijeniti trenutak kada to mogu učiniti, a kada nije zgodno - rekla je Iva za Gloriu

 

@lukamodric10 #hrvatska🇭🇷 #fifaworldcup2018 #family #obitelj

Objavu dijeli Iva Olivari (@iva_oli)

Team menadžerica, kako priznaje, najviše se druži sa starijim nogometašima, posebno s Lukom Modrićem (32) kojeg je upoznala još kada je on imao 15 godina, kada je bio u reprezentaciji mladih, te nije rijetkost da nogometaši svoje brige i probleme govore upravo Ivi.

 -  Već smo dulje od mjesec dana zajedno pa im je lakše kada nekome uz kavu mogu reći koliko im nedostaju supruge, djeca, partnerice - objašnjava Iva, koja Vatrenima nije pomagala u riješavanju ljubavnih problema jer, kako kaže, ipak su to odrasli ljudi,a  mnogi od njih su u čvrstim vezama i brakovima.

Iva organizira putovanja, pazi na tehničke detalje, ali i rješava bilo koji osobni problem s kojim se Vatreni mogu susresti, ipak priznaje kako su jedni od najvećih zabavljača Domagoj Vida (29), koji je glavni DJ reprezentacije, te da je pravi slavonski bećar, dok je Marcelo Brozović (25) najbolji u pikadu.

 

Idemoooooooooo HRVATSKAAAAA ! ❤️😍🤔

A post shared by 🤔 Super]Kralj[tata]BroZ 🤔 (@marcelo_brozovic) on

Nogometaši imaju posebne nadimke za svoju menadžericu, a kako Iva priznaje, ovisno gdje su Vatreni odrasli.

- Najčešće me zovu Iva, Ivča, Ive i Ivuška. Mlađi me u početku zovu teta Iva, ali brzo 'tetu' ostavimo po strani - izjavila je Iva i dodala kako su onu povučeniji i sramežljiviji mlađi igrača, ali da se i oni brzo oslobode.

Iva sve pokriva: Znam baš sve tajne Vatrenih, dečki mi vjeruju
Iva sve pokriva: Znam baš sve tajne Vatrenih, dečki mi vjeruju

Osim što je s nogometašima u svakodnevnom kontaktu i što od svih ima brojeve, koje od nje nitko ne može dobiti, kako kaže, nogometaši su pažljivi prema njoj, a pusa prije izlaska na teren već je postala dio njihove tradicije.

- Većinu ih poznajem otkad su bili djeca. Svi su oni velike zvijezde, ali me maksimalno uvažavaju. Čujemo se uvijek za Uskrs i Božić, čestitamo si. Ako bude nekih lošijih trenutaka, kažemo si što si imamo i krenemo dalje. Prošla sam s njima i vjenčanja, rođenje djece, a, nažalost, i rastave i smrti najbližih - rekla je Olivari Puhalo.

 

@danijel.subasic i ja vas sve ljubimoooooo🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Objavu dijeli Iva Olivari (@iva_oli)

Iva voli jednostavne stvari, pa joj je za sređivanje potrebno, kako priznaje, tek pet minuta.

- Počešljam se, odjenem, uzmem svoje papire i idem - rekla je menadžerica i dodala kako je u Rusiji prije utakmice u Kalinjingradu  iz lokalnog frizeraja izašla kao Tina Turner, pa je u sobi morala sama popravljala frizuru.

Nakon utakmice protiv Rusije, Danijel Subašić (33) ponovno je htio odati počast prijatelju Hrvoju Ćustiću, iako ga je FIFA ranije zbog toga upozorila s naputkom da na terenu nema mjesta osobnim porukama. U tome da pokupi kaznu spriječila ga je upravo Iva koja mu je spustila majicu i čvrsto ga zagrlila nakon toga.

- Iva, ne brini, nema kazne kad ti brineš o svemu - poručio joj je Suba nakon toga. Time je pokazala kako reprezentativci uvijek mogu računati na nju.

- Znaju da se na mene mogu osloniti. Naravno da bude boljih i lošijih dana, ali nikada nismo imali većih nesuglasica. Naš se odnos temelji na povjerenju i diskreciji pa mogu računati na moju podršku čak i u slučaju nekih nepodopština - objasnila je Iva.

VIDI OVO! Stvaraju li porno filmovi ovisnost? 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...