Show

Komentari 7

Bruce Willis se navodno bori s gubitkom pamćenja: 'Stanje mu se sve više pogoršava, tužno je'

Bruce Willis se navodno bori s gubitkom pamćenja: 'Stanje mu se sve više pogoršava, tužno je'

Već neko vrijeme šuška se da se pogoršalo zdravstveno stanje Brucea Willisa. Navodno upravo zbog toga sad prihvaća sve poslovne ponude kako bi mogao zaraditi što više dok je još sposoban

Zvijezda legendarnih akcijskih filmova Bruce Willis (66), među kojima je i 'Umri muški' navodno se bori s gubitkom pamćenja, odnosno ranom fazom demencije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nedavno je prodao svoju imovinu u New Yorku kako bi proveo više vremena sa suprugom Emmom Hemming Willis (43) i obitelji u Los Angelesu nakon što su se u posljednje vrijeme njegovi rani znakovi demencije pogoršali.

Počeo je provoditi puno više vremena sa svojom obitelji. Čak se preselio u Los Angeles kako bi bio s njima cijelo vrijeme, piše OK Magazin.

Činjenicu potvrđuje to što je Božić proveo sa suprugom Emmom i njihove dvije kćeri, Mabel (8) i Evelyn (6). Isto tako, ranije u travnju 2020. je dosta vremena provodio s bivšom suprugom Demi Moore i njihovom djecom Rumer (32), Scout (29) i Tallulah (26).

Iako akcijskom glumcu službeno nije dijagnosticirana bolest gubitka pamćenja, posljednjih se godina bori s mnogo problema koji upućuju na to.

Bruce je ranije izazvao mnogo kontroverzi nakon što je bio viđen kako ne nosi masku u zatvorenom prostoru kada je to bilo obavezno. Ubrzo nakon toga se ispričao i rekao kako je to bila pogreška u prosudbi.

- Budite svi sigurni i nastavimo nositi maske - rekao je nakon incidenta.

Bruceovo zdravlje već neko vrijeme zabrinjava obožavatelje diljem svijeta i kako vrijeme prolazi, čini se kako mu se stanje sve više pogoršava.

- Dok je snimao film Glass, zaposlenici su morali mnogo scena rezati i uređivati jer Bruce jednostavno nije mogao zapamtiti određene dijelove teksta. U većini scena ima kapuljaču da sakrije slušalicu u uhu dok mu je netko govorio tekst. Na setu se nije htio smijati, a uvijek ga je pratio pomoćnik dok je šetao po setu - rekao je izvor za OK Magazin.

Ipak, akcijski glumac još uvijek ima volju i energičan je zbog mnogih projekata koji ga čekaju u budućnosti ove godine.

Najčitaniji članci