Show

Komentari 6

Bruce Willis u Muzeju iluzije: Frajerčina i s 91 centimetrom

Bruce Willis u Muzeju iluzije: Frajerčina i s 91 centimetrom

Muzej iluzije, koji je hrvatska ideja, prije nekoliko dana se otvorio u New Yorku, a među prvim posjetiteljima je bio glumac sa suprugom i kćerima

Lansirali smo naš Muzej jako duboko u svemir i pun je zvijezda, pohvalili su se iz Muzeja iluzije u New Yorku na društvenoj mreži. Među posjetiteljima su naišli na glumca Brucea Willisa (63), njegovu suprugu, model Emmu Heming (40) te njihovu kćeri Evelyn (4) i Mabel (6). 

- Ako Bruce Willis može spasiti svijet i biti takva opasna frajerčina s visinom od 91 centimetar, onda ti možeš preživjeti ručak sa curinim roditeljima - napisali su iz muzeja. Bruceova supruga je također istaknula kako je uživala u suboti s obitelji u Muzeju iluzije. 

Muzej iluzije je hrvatska ideja i otvoren je prije nekoliko dana u New Yorku, a među prvim posjetiteljima je bio i glumac. Po fotografijama se čini da se obitelj dobro zabavila. 

Muzej iluzije je prije tri godine otvoren u Zagrebu te se njegove podružnice otvaraju diljem svijeta. Neki od gradova koji ga imaju su Zadar, Ljubljana, Beč, Beograd, Dubai i Berlin.  Roko Živković i Tomislav Pamuković u glavnom hrvatskom gradu su 2015. otvorili prvi Muzej iluzija, koji je brzo postao najposjećeniji zagrebački muzej. 

VIDI OVO! Poznate zvijezde otkrivaju prvi seks: Katy Perry nevinost je izgubila u automobilu

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

 

Najčitaniji članci