Obavijesti

Show

Komentari 0

Bruno Šimleša: Ljubav je kada doma možemo kuhati zajedno

Bruno Šimleša: Ljubav je kada doma možemo kuhati zajedno
1

Nacionalni projekt 'Blessfood - Večera s porukom' nakon 10 uspješno održanih večera, nastavlja s humanitarnom pričom. Ulogu domaćina imat će Bruno Šimleša

VIDEO

Nacionalni projekt 'Blessfood – Večera s porukom' se nastavlja i najavljuje još jednu humanitarnu priču, a ovoga puta u ulozi domaćina naći će se pisac i voditelj Bruno Šimleša.

Veliki nacionalni projekt 'Blessfood – Večera s porukom' nakon 10 uspješno održanih večera, nastavlja sa svojom humanitarnom pričom. Ulogu domaćina preuzima najuspješniji hrvatski autor knjiga o duhovnosti i životu Bruno Šimleša, koji će u četvrtak 17. rujna u 20 sati u  prekrasnom ambijentu zagrebačkog restorana Atlanta Bocca Marai okupiti drage prijatelje i sve ljude dobrog srca u vrhunskom gastronomskom i humanitarnom druženju.

Bruno je odabrao menu u kojem će sigurno uživati kako on tako i njegovi gosti: Covert, Bruschette s goveđim hrbtom i emulzijom povrća, Fuži s tartufima, Pačji confit s pjenicom od krumpira, aj jus od vanilije i naravno za kraj slastica. 

Prikupljena sredstva s večere, Bruno će donirati Udruzi "SVE za NJU" koja pomaže ženama oboljelim i liječenim od raka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Izuzetno cijenim rad udruge Sve za nju. Bilo bi sjajno kada nikome od nas ne bi zatrebala njihova pomoć, ali ako se nađemo u situaciji da se borimo s karcinomom, oni su najbolja adresa za podršku, razumijevanje i informacije. Novac je namijenjen za psihološki centar koji pomaže ne samo oboljelima, nego i članovima njihovih obitelji. I rade to savjesno, stručno, ali i ljudski, tako da uopće nisam razmišljao kada sam birao kome ćemo usmjeriti prihode od Večere s porukom - ispričao nam je Bruno Šimleša. 

U kuhinji, Bruno se, kako kaže snalazi solidno, pogotovo u jednostavnim jelima. 

- Čak i pospremam tijekom kuhanja tako da kuhinja ne izgleda kao da je pala atomska bomba. Volim kada doma kuhamo zajedno i onda je manje-više svejedno što se nađe na stolu. Uživam u argentinskom pečenju, domaćoj pizzi, lungićima a la Maja za koje sam uvjeren da je začin zapravo čarobnost. A što se tiče slastica, prolazi sve što sadrži čokoladu. Mnogi me pokušavaju uvjeriti da i voće može proći kao desert, ali nema šanse da uspiju - rekao nam je.

Tjestenina na sto načina je ono što Šimleša najviše voli kuhati. 

- Jednostavno, brzo i ukusno. S kozicama i porilukom u bijelom umaku. S piletinom, brokulama, mrkvom, komoračem i rajčicama. Moj bolognese umak s twistom, jaaako mnogo umaka od rajčice, s mrkvom, čista junetina… Dakle, tjestenina na sve moguće načine - ispričao nam je Šimleša. 

Na njegovom stolu, osim klasične domaće hrane (pečena piletina i slično), najčešće će se naći talijanska i kineska kuhinja,  a želja mu je usavršiti se u varivima jer ga ona vraćaju u djetinjstvo, "u bakinu kuhinju koja je uvijek zračila toplinom".

Svi koji se žele pridružiti ovoj humanitarnoj akciji i prisustvovati 'Blessfood – Večeri s porukom' domaćina Brune Šimleše, svoje ulaznice mogu osigurati na internetskoj stranici www.entrio.hr i svim prodajnim mjestima Entria, a više informacija o projektu možete pronaći na 'Blessfood - Večera s porukom'. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'