Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Buđenje će premijerom spota zaključiti ovu uspješnu godinu

Grupa Buđenje je početkom studenog objavila novi singl 'Budi moja' koji se vrlo brzo našao među najemitiranijim pjesmama u Hrvatskoj. Nova je pjesma prepoznatljivog pop/rock zvuka

Foto: Filip Trezner

Grupa Buđenje je početkom studenog objavila novi singl 'Budi moja' koji se vrlo brzo našao među najemitiranijim pjesmama u Hrvatskoj. Nova pjesma prepoznatljivog pop/rock zvuka uz dodatak funky gitare i zanimljivog synth zvuka truba, nastavlja priču uspješnog prethodnog singla 'Samo ti, samo ja', koji je tijekom 2017. godine bio jedan od najvećih hitova u Hrvatskoj.

Glazbu i tekst za 'Budi moja' napisao je pjevač Darko Bakić, a produkcije se već uobičajeno prihvatio klavijaturist Igor Ivanović. Režiju spota koji donosimo premijerno, potpisuje Tomislav Pović, a pleasači su Valentina Walme i Tomislav Horvat ZOOS. Buđenje je prošlim hitom "Samo ti, samo ja" osvojilo brojne radijske postaje te je singl proveo više od pola godine na vrhu HR Top 40 liste.

Osim toga Buđenje će ovu godinu pamtiti i po nastupu u pulskoj Areni kao predgrupa Stingu, što je bio najveći trenutak njihove karijere. 

Tema: Muzika

Message