Obavijesti

Show

Komentari 3

Buduća liječnica Dora osvojila je 23 medalje u sedam godina

Buduća liječnica Dora osvojila je 23 medalje u sedam godina
5

Mažoretkinja Dora zahvaljujući svom talentu proputovala je gotovo pola Europe. U Supertalent prijavili su je njezini prijatelji koji su na nju jako ponosni, kao i obitelj

VIDEO

Ovo je najcjelovitiji nastup u Supertalentu. Prekrasna si i genijalna – rekla je Nina Badrić nakon nastupa mlade Dore Brnović, koja je oduševila svojom mažoretskom izvedbom. Ni Dubravko Merlić nije imao riječi zamjerke na njezin nastup, baš kao ni Enes Bešlagić. U Segetu Donjem, gdje Dora živi, svi su se već naviknuli na njezine uspjehe pa je nastup u Supertalentu samo logičan slijed događanja.

Bongo najveća ljubav

Na audiciju su je prijavili prijatelji, koji su jako ponosni na nju, kao i obitelj, koja joj je velika podrška. Dora ima dvije sestre, Branku i Ivanu, a poseban član obitelji kojeg svi ukućani vole jest pas Bongo. Već sedam godina ova 13-godišnja učenica 8. razreda osnovne škole strastveno trenira mažoretski ples i twirling, a toliki trud urodio je plodom. Na posebnom mjestu u svojoj sobi Dora čuva 23 medalje, od toga desetak zlatnih. Neke su s državnih natjecanja, a druge s europskih i svjetskih smotri.

- Mažoretkinja sam postala zahvaljujući starijoj sestri Ivani, koja se time bavila. Jako sam sretna dok treniram i ne namjeravam od toga odustati – otkriva Dora.

Zahvaljujući svom talentu i trudu, Dora je proputovala gotovo pola Europe. Ipak, između Švedske, Belgije, Portugala i mnogih drugih zemalja u kojima je bila, kao najljepše mjesto izdvojit će London, iz kojeg se nedavno vratila.

- Bila sam u mnogo zemalja, ali u Londonu mi je bilo najljepše. To je super grad, a i ostvarili smo ondje odličan uspjeh. U grupnom natjecanju osvojile smo prvo mjesto, a ja sam u solo nastupu bila četvrta – pohvalila se simpatična Dora.

Odlična učenica

A osim što je uspješna kao mažoretkinja, Dora je i jedna od najboljih učenica u svome razredu. Budući da joj je ovo posljednja godina osnovne škole, već je sigurna da želi upisati gimnaziju, a nakon toga htjela bi studirati medicinu. Pomalo skromno otkriva da bi htjela biti i plesačica i glumica, ali do odluke ima još dosta vremena. Za sada je ova mlada djevojka usmjerena na polufinale Supertalenta i na naporne treninge kako bi u travnju sljedeće godine na svjetskom natjecanju u Švicarskoj ostvarila što bolji rezultat. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško
Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje