Obavijesti

Show

Komentari 168

Bujna Slavonka objavila fotku, upozorili je: 'Odi takva u Katar i dobit ćeš 15 godina zatvora!'

Bujna Slavonka objavila fotku, upozorili je: 'Odi takva u Katar i dobit ćeš 15 godina zatvora!'
27

Riječ je o zdravim i normalnim dojkama u kojima nema nikakvog silikona niti lipotransfera. Sve je prirodno 'kao od majke rođeno', potvrdio je u lipnju doktor nakon ultrazvuka Claudijinih grudi

VIDEO

Svjetsko prvenstvo u Katru je službeno počelo. Mogu li vas motivirati da počnete navijati za Hrvatsku? Pokušat ću, napisala je Claudia Rivier (25), slavonska influencerica sa zagrebačkom adresom. 

POGLEDAJTE VIDEO: Doktor potvrdio: 'Claudia ima prirodne grudi'

Pokretanje videa...

Claudia Rivier grudi 00:59

Grudi su najčešće u prvom planu, a tako je bilo i s fotografijom u minijaturnom badiću s hrvatskom šahovnicom. Iako su uglavnom hvalili njezinu ljepotu, bilo je i komentara koji su je podsjetili na rigoroznost zemlje u kojoj se održava ovogodišnje SP. 

- Pa, možeš navijati za Hrvatsku, ali u svojoj zemlji. Jer u Katru bi s tim outfitom išla u zatvor na 15 godina - napisao joj je pratitelj, a drugi dodao: 

- Inače me baš briga za nogomet, ali s takvim 'argumentima' mogu i ja podržavati Hrvatsku! 

Tko je bujna Slavonka Claudia? Ultrazvukom dokazala prirodne grudi, vatreno navija za naše
Tko je bujna Slavonka Claudia? Ultrazvukom dokazala prirodne grudi, vatreno navija za naše

S obzirom na to da se neprestano komentiralo jesu li Claudijine grudi prave ili nisu, krajem lipnja je napravila ultrazvuk i priložila nam nalaz kao dokaz. 

- Sve to u svrhu razotkrivanja gorke istine jesu li moje grudi prirodne ili nisu, odnosno jesu li uvećane jednom od metoda povećavanja grudi - rekla je tada. Doktor koji ju je pregledao rekao je da se radi o prirodnim grudima. 

- Riječ je o zdravim i normalnim dojkama u kojima nema nikakvog silikona niti lipotransfera. Dojke su uredne i zdrave, imaju vezno tkivo i mast te nema nikakvih uvećanja. I sve je prirodno 'kao od majke rođeno' - otkrio je doktor prilikom pregleda. Na Instagramu je prati više od 620.000 ljudi, a fotografije oblina glavni su adut njezina profila na društvenim mrežama.

Hrvatska nogometna reprezentacija prvu utakmicu na ovom SP-u igra s Marokom sutra s početkom u 11 sati po našem vremenu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 168
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija