Show

Komentari 1

Bullock imala traume zbog provale: 'Potražila sam pomoć, mislila sam da ću umrijeti brzo'

Bullock imala traume zbog provale: 'Potražila sam pomoć, mislila sam da ću umrijeti brzo'

Glumica je tijekom noći u lipnju 2014. čula glasno lupanje u vlastitom domu. Ustala je zaključati vrata spavaće sobe, a u hodniku je stajao provalnik Joshua Corbett

Glumica Sandra Bullock (57) ispričala je u emisiji 'Red Table Talk' da je bila anksiozna i imala PTSP. S tim se problemima počela boriti nakon što su joj 2014. provalili u kuću. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Osim toga, problemi su nastali i zato što je u kratkom vremenu njezin posvojeni sin Louis imao epileptički napadaj i visoku temperaturu pa je Sandra mislila da će umrijeti. Nekoliko dana kasnije ugrizao ju je otrovni pauk, ali ni tu nedaćama nije bilo kraj - počela joj je otpadati kosa, rekla je glumica u showu kojeg vode Jada Pinkett Smith, Willow Smith i Adrienne Banfield-Norris.

- Nakon što se dogodila ta provala, morala sam samoj sebi reći - ako se ne izvučem iz ovoga, umrijet ću - rekla je Sandra, koju je ta provala itekako šokirala. Krenula je na psihoterapije. Glumica je tijekom noći u lipnju 2014. čula glasno lupanje u vlastitom domu. Ustala je zaključati vrata spavaće sobe, a u hodniku je stajao Joshua Corbett.

- U moju je kuću provaljeno dok sam bila u njoj. Skrivala sam se u ormaru i govorila sama sebi da to neće dobro završiti - prisjetila se. Bilo joj je drago što sin Louis nije bio doma te noći. Čuvala ga je dadilja u svojoj kući blizu Sandrine jer je glumica trebala kasno doći kući. Nakon tog incidenta više nije htjela biti sama po noći. 

- Otada više nikad bila ista. Raspala sam se. Od te večeri više nisam mogla biti sama - rekla je. 

Najčitaniji članci