Obavijesti

Show

Komentari 39

C. Brown nakon gostovanja u showu razbio staklo od bijesa

C. Brown nakon gostovanja u showu razbio staklo od bijesa
5

Bivši dečko pjevačice Rihanne došao je promovirati novi album u show 'Good Morning America', no pobjesnio je nakon što je čuo pitanja o svojoj bivšoj djevojci

VIDEO

Chrisa Browna (21) razbijesnila su pitanja voditeljice Robin Roberts tijekom gostovanja u TV emisiji Good Morning America koja su se odnosila na njegovu bivšu djevojku Rihannu (23). Nakon kratkog nastupa otišao je s pozornice, vrištao od bijesa te stolicom razbio prozorsko staklo u svlačionici. Interveniralo je i osoblje, a nakon što je pozvano osiguranje, Brown je strgnuo majicu sa sebe te napustio studio ABC-ja.

- Svi moji fanovi! Ovaj album je samo za vas! Umoran sam od svih ostalih. Hvala svima koji su podržavali moju glazbu. Volim vas sve! - napisao je nakon incidenta na svom Twitteru.

Tijekom intervjua Brown je postao vidljivo uzrujan kada ga je voditeljica počela ispitivati o bivšoj djevojci.

- Zabrana prilaska Rihanni više nije na snazi, da li ste se vidjeli nakon toga? - pitala ga je voditeljica.

Chris je rekao da to za njega trenutačno nije velika stvar te da je za njega to prošlost. Pokušao je promovirati svoj novi album F. A. M. E. te dodao da je trenutačno fokusiran samo na njega.

- Ovaj album je ono o čemu sam htio razgovarati, a ne o stvarima koje su se dogodile prije dvije godine. Baš me briga što bilo tko drugi misli - rekao je Chris koji je još uvijek pod uvjetnom kaznom.

Ukinula mu zabranu prilaska

Rihanna je Chrisu odlučila ukinuti zabranu prilaska, koja mu je izrečena nakon što ju je prije dvije godine pretukao uoči dodjele nagrada Grammy. Chris je na pjevačicu fizički nasrnuo u veljači 2009. godine zbog čega je bio osuđen na pet godina uvjetne kazne i šest mjeseci dobrotvornog rada. Morao je raditi fizičke poslove i 52 tjedna pohađati satove savjetovanja o obiteljskom nasilju. Bilo je određeno da se pjevačici u sljedećih pet godina ne smije približiti na udaljenosti manjoj od 100 metara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski