Obavijesti

Show

Komentari 2

Cajka izašla iz zatvora, ukradeni novac vratit će njezin dečko...

Cajka izašla iz zatvora, ukradeni novac vratit će njezin dečko...
4

Pjevačica trenutačno čeka premještaj u Srbiju, a njezin dečko je i dalje u zatvoru. On će morati vratiti sav ukradeni novac ili štetu nadoknaditi kroz društveno koristan rad

VIDEO

Srpska pjevačica Romana Panić (45) izašla je iz zatvora u Brisbaneu, gdje je provela 40 dana zbog pljačkanja bankomata, javlja Kurir.rs. S dečkom i agentom za prodaju nekretnina Filipom Mrkajićem (40) ukrala je 14.400 eura (107.280 kuna). Zbog dobrog su je vladanja sada pustili na slobodu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Pljačka zlata u Zagrebu

Pokretanje videa...

Videovijesti 13.6. 2020. 00:51

Pjevačica trenutačno čeka premještaj u Srbiju, a njezin dečko je i dalje u zatvoru. On će morati vratiti sav ukradeni novac ili štetu nadoknaditi kroz društveno koristan rad. 

- Romana će se uskoro vratiti u Beograd. Njezin dečko je prihvatio da sam vrati novac koji su ukrali. Ona se sada psihički osjeća bolje jer se konačno vraća u svoju zemlju, ali je u jednom trenutku 'potonula'. Pričala mi je kako su se u zatvoru prema njoj dobro odnosili, ali je ipak nekoliko puta tražila psihijatra - ispričala je Romanina prijateljica za srpske medije pa dodala:

Romana orobila bankomate jer je dugovala novac kamatarima?
Romana orobila bankomate jer je dugovala novac kamatarima?

- Priznala mi je kako se kaje zbog svega, da joj je ovo bila životna lekcija. Ovako nešto joj više nikada ne će pasti na pamet, makar morala prosjačiti na ulici. Više puta je ponovila kako se osjeća loše jer je osramotila sebe i obitelj.

Podsjetimo, policija u Australiji je Romani i Filipu ušla u trag preko sigurnosnih kamera na bankama, dok su postavljali nelegalne uređaje na bankomate. Nakon nekoliko dana praćenja, policija je pretresla stan u kojem je par živio i pronašla ukradeni novac. Filip je priznao krivicu za 18 točaka optužnice, a Romana za 16. 

Srpski mediji pišu kako je Romanina mama Gordana nedavno izjavila da od sramote ne može izaći na ulicu, a Romana joj se još uvijek nije javila.

- Jako sam ljuta i razočarana. To je velika sramota. Nisam ni znala da je otišla u Australiju. Telefon mi zvoni cijele dane, svi me pitaju je li ovo moguće. Jako sam loše, ne izlazim iz kuće kako ne bih trebala objašnjavati susjedima što se dogodilo - rekla je. 

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin