Show

Komentari 3

Romana orobila bankomate jer je dugovala novac kamatarima?

Romana orobila bankomate jer je dugovala novac kamatarima?

Godinama je živjela kao podstanar i jedva je čekala osigurati svoj krov nad glavom. Prije dvije godine pronašla je stan na Voždovcu, rekao je izvor

Pjevačica Romani Panić (45) posljednjih dana jedna je od glavnih tema crne kronike. S agentom za prodaju nekretnina Filipom Mrkajićem (40) postavila je uređaje za snimanje tri bankomata u Brisbaneu. 

Tijekom ožujka i travnja snimali su ljude koji koriste bankomate, kopirali njihove podatke i bankovne kartice. Ukupno su opljačkali 35 ljudi. Njihov pakleni plan tekao je u najboljem redu sve dok policijski službenici nisu primijetili nelegalne uređaje na bankomatima. Otišli su im u pretres stana te su pronašli razne alate koje su koristili u akciji. 

Srpski mediji objavili su i razlog zbog kojeg se, nekada poznata pjevačica, navodno odlučila na ovakve ilegalne radnje. 

- Godinama je živjela kao podstanar i jedva je čekala osigurati svoj krov nad glavom. Prije dvije godine pronašla je stan na Voždovcu. Svidio joj se, ali nije imala dovoljno novca pa je odlučila posuditi 370 tisuća kuna. Za stan joj je nedostajalo oko 220 tisuća kuna, a ostatak je uložila u renovaciju. Kamatari su joj dali novac. Mislila je da će zahvaljujući nastupima vratiti dug kroz godinu dana. Ipak, bilo je sve manje angažmana, a stigle su i mlade pjevačice - rekao je izvor za Kurir. 

Sav novac koji su ukrali moraju vratiti, uz to će i nekoliko mjeseci provesti iza rešetaka. Filip je priznao krivicu za 18 točaka optužnice, a Romana za 16. Tri mjeseca bi Romana trebala provesti u zatvoru, a potom još devet mjeseci biti pod uvjetnom kaznom. 

Najčitaniji članci