Show

Komentari 10

Čak 40 žena tuži Pornhub: 'Bila sam prevarena, uklonite video'

Čak 40 žena tuži Pornhub: 'Bila sam prevarena, uklonite video'

Snimke su ostale na stranici sve dok direktori producentske kuće koja iza njih stoji nisu optuženi za seksualnu trgovinu. Pornhub je uklonio milijune videa sa stranice. Žrtve ovih ilegalnih snimki i obmana traže odštetu

Pornhub se ponovno našao u problemima nakon što je protiv njih podignuta optužnica od 80 milijuna dolara. Iza nje stoji čak 40 žena i njihovih priča, koje su iznijele protiv ove popularne stranice za odrasle, prenosi BBC. Pornhub optužuju kako je profitirao na videozapisima na kojima se nalaze zavedene žrtve trgovine ljudima te da su svjesni već godinama kako je sadržaj dostupan na njihovim stranicama, no svo ovo vrijeme nisu ništa poduzeli. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Nesretne žene bezuspješno su u više navrata slale zahtjeve za uklanjanjem video uradaka. Pišu Pornhubu kako su bile prevarene, a neke i zlostavljane te prisiljene na snimku koju je Pornhub godinama držao online. 

- Bila sam prevarena i rečeno mi je da će to biti samo na DVD-ima u drugoj zemlji, a ne online. Molim vas, platit ću - preklinje jedna, dok druga piše kako zbog snimke i Pornhuba razmišlja o onom najgorem. 

Snimke su ostale na stranici sve dok direktori producentske kuće koja iza njih stoji nisu optuženi za seksualnu trgovinu, a ranije ovog tjedna Pornhub je uklonio milijune videa sa stranice. Žrtve ovih ilegalnih snimki i poslovnih obmana, prilikom kojih se djevojkama obećavao manekenski angažman, traže uklanjanje svih spornih snimki te milijunsku odštetu. 

Najčitaniji članci