Obavijesti

Show

Komentari 9

'Ćakula na rivi se ne propušta, naročito ako je igrao Hajduk'

'Ćakula na rivi se ne propušta, naročito ako je igrao Hajduk'
17

Meni je važno da je sunčano i da je more u blizini. Ćakula na rivi nikada se ne propušta, a naročito ako je večer prije igrao Hajduk, onda se zna o čemu se priča, ispričao je Pažanin

VIDEO

Jedan od najuspješnijih kuhara u zemlji Ivan Pažanin (35), svaki slobodni trenutak bježi iz Zagreba kako bi na splitskoj rivi ispijao kavu na suncu i uz ćakulu. Ivan je jedan od članova žirija omiljenog kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj', koji uskoro počinje na RTL-u, a uz njega, jela kandidata ocjenjivat će i dobro znani Tomislav Špiček (44) te Željka Klemenčić (40), koja se vraća na male ekrane.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:12

Iako zbog posla Pažanin često mora svoj voljeni Split zamijeniti Zagrebom, kaže kako se dugoročno ne bi mogao zamisliti u metropoli.

- Nisam još razmišljao o selidbi u Zagreb, ali nikad se ne zna, svako vrijeme nosi svoje, no zasad mi je ovako jako dobro. Vodim restoran u Splitu, a televizijski dio odrađujem u Zagrebu. Ljeti sam u Dalmaciji, zimi u metropoli i vjerujem da je to ono što bi većina Hrvata voljela - priznao je Ivan, koji obožava splitske rituale i ne bi ih mijenjao nizašto pa tako svaki slobodan trenutak koristi za južne krajeve.

- Meni je važno da je sunčano i da je more u blizini. Ćakula na rivi nikada se ne propušta, a naročito ako je večer prije igrao Hajduk, onda se zna o čemu se priča. Mislim da ta morska arija spašava - kaže Pažanin, kojeg je objektiv fotoaparata uhvatio dok bezbrižno šeće Splitom, pozdravlja prijatelje i polako ispija kavu na suncu, baš kao pravi Dalmatinac.

- Stvarno mi nije jasno kako je došlo do toga da su Dalmatinci lijeni, tko je to izmislio? Barem ja za sebe ne bih rekao da sam lijen. A temperamentan jesam, po tome sam tipičan Dalmatinac, ali se time i ponosim. Jednostavno, tako živim - zaključio je Pažanin čiji dalmatinski temperament začini svaku epizodu kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!', a zbog toga ga posebno vole kolege u žiriju, kandidati, kao i gledatelji.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZEZNACIJA':

Pokretanje videa...

10:33
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin