Show

Komentari 7

Cameron Diaz prisjetila se prvog posla u Parizu: 'Nosila sam drogu u Maroko i uspaničila se'

Cameron Diaz prisjetila se prvog posla u Parizu: 'Nosila sam drogu u Maroko i uspaničila se'

Njezin se život zauvijek promijenio kada joj se obratio agent za uloge u Los Angelesu koji je tražio 'bombu' za glavnu ulogu u filmu 'Maska' iz 1994. godine. Tada je rekla agentu da je skeptična jer nikad nije glumila

Cameron Diaz (49) je u podcastu 'Second Life' otkrila da je možda bila uključena u neke ilegalne aktivnosti prije nego što je dobila svoju uspješnu glumačku ulogu uz Jima Carreyja (60) u filmu 'Maska'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Početkom devedesetih uštedjela je dovoljno novca da živi u Parizu u nadi da će započeti manekensku karijeru, ali je otkrila da joj je bilo teško rezervirati nastupe tijekom boravka u inozemstvu.

The Other Woman Los Angeles Premiere - By Lionel Hahn

- Bila sam tamo cijelu godinu i nisam radila niti jedan dan. Nisam mogla rezervirati posao da spasim svoj život - rekla je voditeljici podcasta Hillary Kerr.

- Onda sam dobila jedan posao, ali zapravo, mislim da sam bila mazga koja je nosila drogu u Maroko - nastavila je.

Diaz tvrdi da je dobila zaključani kovčeg s njezinim manekenskim 'kostimima', ali počela je nagađati njegov sadržaj čim je stigla u zračnu luku, zbog čega je počela paničariti.

- Bila sam plavokosa, plavooka djevojka u Maroku. Nosim poderane traperice i čizme s platformom, s raspuštenom kosom, ovo stvarno nije sigurno. Rekla sam im: ‘Ne znam, nije moj kovčeg, nemam pojma čiji je’ - ispričala je kako se snašla dok su je provjeravali u zračnoj luci.

Prtljagu je ostavila vlastima kada se vratila u Francusku, kao i priliku za kaznu od 10 godina zatvora za trgovinu drogom te kaže da je to bio jedini posao koji je dobila u Parizu.

Njezin se život zauvijek promijenio kada joj se obratio agent za uloge u Los Angelesu koji je tražio 'bombu' za glavnu ulogu u filmu 'Maska' iz 1994. godine. Tada je rekla agentu za talente da je skeptična oko posla jer nikad nije glumila.

The Other Woman Los Angeles Premiere - By Lionel Hahn

- Upravo sam imala menstruaciju. Nije bilo šanse da obučem nešto seksi taj dan. Pitala sam se: 'Šališ se?' - prisjetila se Diaz svoje prve uloge u filmu.

Nakon toga je ostvarila uspješnu glumačku karijeru u filmovima poput 'Biti John Malkovich', 'Svi su ludi za Mary', 'Praznik', 'Dok nas jackpot ne rastavi' i 'Charliejevi anđeli'.

No 2014. glumica se povukla iz glume kako bi provodila vrijeme sa svojim mužem rockerom Benjijem Maddenom (43) i njihovom kćeri Raddix.

POGLEDAJTE VIDEO: SNAHA ŠOKIRALA SVEKRVU U ’TKO MI BOLJE KUHA’