Show

Komentari 14

Camila Cabello otkrila previše tijekom javljanja uživo: 'Nadam se da mi niste vidjeli bradavicu'

Camila Cabello otkrila previše tijekom javljanja uživo: 'Nadam se da mi niste vidjeli bradavicu'

Pjevačica je izvodeći omiljeni plesni pokret pokazala gole grudi zbog prevelike bluze. Pokušala ju je namjestiti, no bezuspješno. Cijelu ovu neugodnu situaciju objasnila je svojim obožavateljima na TikToku

Pjevačica Camila Cabello (25) gostovala je u BBC-jevoj emisiji 'The One Show', a tamo je imala i malu nezgodu. Uključila se uživo iz svog doma kako bi promovirala novu pjesmu 'Bam Bam', no zbog prevelike bluze, pokazala je nehotice grudi.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Malo sam previše otkrila - izjavila je pjevačica nakon što je izvodeći svoj omiljeni pokret slučajno pokazala gole grudi. Prilikom plesa pokušala je namjestiti svoju preveliku bluzu, no bezuspješno.

- Nadam se da mi niste vidjeli bradavicu - dodala je te kasnije obožavateljima na TikToku objasnila cijelu situaciju.

 - Kada me moj stilist pitao želim li navlake za bradavice, rekla sam da mi nisu potrebne - objasnila je pjevačica koja je očito imala problema s garderobom.

Dodala je da bi 'najradije vratila vrijeme' te ispravila ovo što joj se dogodilo.

- Sve bih dala da imam vremeplov - izjavila je.

Inače, pjesma 'Bam Bam' nastala je u suradnji s Edom Sheeranom (31), a Cabello u njoj govori o prekidu sa Shawnom Mendesom (23).

- Rekao si da mrziš ocean/Ali sada surfaš/Rekla sam da ću te voljeti doživotno/Ali upravo sam prodala našu kuću - glase neki od stihova.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S VALENTINOM KRETZOM IZ NETFLIXOVE SERIJE

Najčitaniji članci