Obavijesti

Show

Komentari 28

Carla Bruni obećala Jaggeru: Mogu ti zauvijek biti ljubavnica

Carla Bruni obećala Jaggeru: Mogu ti zauvijek biti ljubavnica
9

Rokerova bivša supruga Jerry Hall vidjela je poruku koju je Carla poslala Micku. Kad je Carlu vidjela u hotelu nazvala ju je droljom i rekla da joj ostavi muža na miru

VIDEO

Supruga bivšeg francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja (57) bila je jako 'zatreskana' u frontmena Rolling Stonesa. I on se 'palio' na nju i to toliko da je otputovao s njom na Tajland svega tjedan dana nakon što mu je tadašnja supruga Jerry Hall (56) rodila kćer Georgiu. Christopher Andersen, autor biografije 'Mick: The Wild Life and Mad Genius of Jagger' upravo Carlu Bruni (44) proglašava krivom za raspad Jaggerova devetogodišnjeg braka s Hall. 

Kad je Hall pitala Jaggera s kim je u Tajlandu, rekao joj je da je sam. Nije mu povjerovala, a to je potvrdila i poruka koju je Carla poslala pjevaču. 

- Zauvijek ću ti biti ljubavnica - napisala je Bruni Micku. Jerry kaže da joj je bilo mučno kad je vidjela tu poruku te da je danima plakala zbog toga. 

Nekoliko mjeseci nakon porođaja Hall je Bruni srela u hotelu Ritz. Posvađale su se u predvorju, a Jerry joj je rekla da je drolja te vrištala da joj supruga ostavi na miru. 

Trump: Carla mi je postala prenaporna

Mick Jagger (68) je Carlu upoznao 1990. dok je bila u vezi s Ericom Claptonom (67). Clapton ga je, piše u biografiji, molio da je ne zavodi jer se zaljubio u nju, no Carla ga je ubrzo ostavila zbog Micka. Bili su zajedno sedam godina.

Uz Jaggera, Bruni se paralelno viđala s Donaldom Trumpom. Trumpu je obećala da će ostaviti rokera ako on ostavi tadašnju zaručnicu Marlu Maples. 

- Stalno me zivkala i išla mi na živce. Htjela je da prekinem s Marlom i koristila je sve moguće trikove kako bi me na to nagovorila - rekao je Trump kojem je Bruni na kraju postala izrazito antipatična. 

Ljubomorni Sarkozy izvrijeđao Jaggera

Zbog Carline veze s Jaggerom njen sadašnji suprug Sarkozy odbio je kupiti luksuzni penthouse u Parizu. Stan mu se na prvu jako svidio i htio ga je odmah kupiti, no kad su mu rekli da bi mu prvi susjed bio Mick Jagger odustao je od kupnje. 

Jednom prilikom Sarkozy je s Carlom uživao u odmoru na jugu Francuske. Kad je saznao da Jagger odsjeda u vili blizu njihove rekao je Carli da ga pozove da se druže. Čim je Mick došao Sarkozy ga je počeo omalovažavati i tako je bilo sve dok roker nije otišao s njihova imanja. 

- Nicolas je jako ljubomoran, a najviše je ljubomoran na Micka Jaggera - piše u biografiji. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu