Obavijesti

Show

Komentari 5

Čavajdine anđelice: Iz bolnice izašao pet dana nakon nesreće

Čavajdine anđelice: Iz bolnice izašao pet dana nakon nesreće
11

'Charlie's Angels, hvala moje dame', napisao je glumac pokraj fotografije s dvije medicinske sestre koje su vodile brigu o njemu. Mislav je prošao bez loma kostiju u prometnoj nesreći, ali su mu stradali prednji zubi

VIDEO

Glumac Mislav Čavajda (38) nakon pet dana pušten je na kućnu njegu iz KBC Sestre Milosrdnice, gdje se oporavljao od posljedica prometne nesreće koja se desila u noći na srijedu, 18. rujna, oko 1:15. Na njega je u Jurjevskoj ulici u Zagrebu svojim Ford Focusom naletio 36-godišnjak. 

Čavajda je hitno prevezen u KBC Sestre milosrdnice s lakšim ozljedama glave, a Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu zbog ozljeda glavnog glumca otkazalo je premijeru 'Antigone', proslavljenog slovenskog filozofa Slavoja Žižeka (70), u režiji Angele Richter (49), zakazane za 20. rujna.

- Charlie's Angels, hvala vam moje dame - napisao je glumac pokraj fotografije na kojoj pozira s dvije medicinske sestre koje su vodile brigu o njemu. Objavom je zaradio gotovo 500 lajkova, a pratitelji su bili oduševljeni što je s glumcem sve uredu.

Čavajda zahvalio iz bolničnog kreveta: 'Bitno je da sam živ'
Čavajda zahvalio iz bolničnog kreveta: 'Bitno je da sam živ'

Mislav je prošao bez loma kostiju u prometnoj nesreći, no stradali su mu prednji zubi, a na tijelu ima ogrebotine i masnice od udarca.

Zagreb: Brojni poznati okupili se na pretpremijeri nove serije "Uspjeh"

Nakon što je stradao u prometnoj nesreći, glumac se iz bolničkog je kreveta zahvalio svih prijateljima i obožavateljima na brizi i porukama podrške koje je primio.

- Dragi ljudi, ono najbitnije... Živ sam! Oprostite što vam se ne mogu ponaosob javiti, ne smijem gledati u mobitel. Hvala svima na brizi! - napisao je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stigla plaća 😊 #shopping #gardening #newbabies #lovenature #healtheearthoneplantatatime

A post shared by Mislav Čavajda (@mislav_cavajda) on

Ove godine gledatelji su Čavajdu na malim ekranima pratili u hvaljenoj HBO-ovoj seriji 'Uspjeh', gdje je glumio nasilnika Lubrića te telenoveli 'Drugo ime ljubavi', u kojoj igra Ivana Batinića.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:20

Popularnost je prije 15 godina stekao ulogom u prvoj hrvatskoj telenoveli 'Villa Maria', u kojoj je glumio brata Jelene Veljače, a u kazalištu je surađivao s redateljima Oliverom Frljićem, Brankom Brezovcem, Senkom Bulić, Anicom Tomić i drugima. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S IVANOM VUKUŠIĆEM:

Pokretanje videa...

05:13
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...