Obavijesti

Show

Komentari 14

Cetinski zbog potresa otkazao novogodišnji online koncert

Cetinski zbog potresa otkazao novogodišnji online koncert

Pjevač je trebao nastupiti u jednom kvarnerskom hotelu, no ne dakako kao ranijih godina već u svojevrsnoj virtualnoj varijanti, a live koncert trebao se prenositi na Facebooku i YouTubeu

Novogodišnji koncert Tonyja Cetinskog (51), simbolično nazvan 'Aj ća 2020', otkazan je u posljednji trenutak, potvrdili su iz Turističke zajednice Grada Opatije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Pjevač je trebao nastupiti u jednom kvarnerskom hotelu, no ne dakako kao ranijih godina već u svojevrsnoj virtualnoj varijanti, a live koncert trebao se prenositi na Facebooku i YouTubeu. 

- Kako su nam javili organizatori, a s obzirom na tragedije izazvane potresom, otkazuje se planirani online doček Tonija Cetinskog iz hotela Milenij. Uz molitvu za sve unesrećene Tony i organizatori od srca žele svima mirniju i zdraviju Novu godinu - poručili su.

Na novoj listi poreznih dužnika našli su se Grdović, Cetinski...
Na novoj listi poreznih dužnika našli su se Grdović, Cetinski...

Za pomoć stradalima u potresu koji je pogodio Petrinju, Glinu i okolna mjesta uplatit će se i sredstva planirana za novogodišnji vatromet, po uzoru na inicijativu koju su odmah po razornom potresu pokrenuli brojni naši gradovi.