Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
1 komentara

'Četiri vjenčanja i sprovod' će dobiti svoju modernu verziju

Film je lansirao karijeru Hugha Granta kao što je i pomogao karijerama Andie MacDowell, Rowana Atkinsona te mnogih drugih. Hoće li i nova serija uspjeti isto učiniti?

Foto: Twitter/Screenshot
1 komentara

Britanski redatelj Mike Newell nam je 1994. na velika platna donio možda najbolju britansku komediju prošlog stoljeća. 'Četiri vjenčanja i sprovod' je odlično ocijenjen film (95% na stranici Rotten Tomatoes), koji je uz nevjerojatno kvalitetnu zaradu (čak 245 milijuna dolara na smiješnom proračunu od 2,8 milijuna), uspio lansirati karijeru Hugha Granta, te pomoći karijerama Andie MacDowell, Kristin Scott Thomas, Rowana Atkinsona te mnogih drugih.

NEMA MILOSTI Život mu se okrenuo naopačke nakon ubojstva njegovog sina

Taj film je naredni koji će proći kroz 'hollywoodski mlinac' te će naredne godine postati serija. Produkcijska i distributerska kuća Hulu snima seriju pod paskom producentica Mindy Kaling i Tracey Wigfield, a od nedavno su poznati i glumci koji će preuzeti glavne uloge.

Foto: Twitter/Screenshot

Jessica Williams, Nikesh Patel, Rebecca Rittenhouse te John Reynolds imaju vodeće uloge u seriji. Jessica Williams glumit će Jess, Nikesh Patel ima ulogu Kasha, Rebecca Rittenhouse je Ainsley dok će John Reynolds odglumiti lik Duffyja.

Foto: Twitter/Screenshot

Premda nitko nije očekivao da serija bude direktna kopija filma, razlike između filma i serije podosta su vidljive već po prvom sinopsisu.

Jess, mlada direktorica komunikacije za njujoršku senatorsku kampanju, prima pozivnicu za vjenčanje od kolega s koledža, koji sada žive u Londonu. Ostavlja svoj profesionalni i osobni život, kako bi otputovala u Englesku i ponovno se povezala sa starim prijateljima. No umjesto da se nađe usred zabave i veselja, Jess završava usred osobnih kriza mladog para. Odnosi su lažni i pokvareni, politički skandali naziru se posvuda, londonski društveni život je prepun zlobe, ljubavni veze su sve pod pritiskom, a naravno, tu su i četiri vjenčanja i sprovod.

YouTube NAJVEĆI BAND QUEEN Stalno su bili pod pritiskom, ali su našli nekoga koga će voljeti

To zvuči podosta drugačije od filma. No ako se snima cijela serija, malo bi teško bilo očekivati da će se film uspjeti razvući u deset ili više epizoda, a da se ne naprave bitne preinake.

Foto: Twitter/Screenshot

Kako je to postalo učestalo unatrag nekoliko godina, serija je zamišljena kao antologijska, to jest svaka sezona slijedit će drugačiju priču. Znači li to da ćemo u svakoj sezoni gledati masu vjenčanja i sprovoda, još nije jasno.

KRALJEVSKI BIOGRAF OTKRIO: 'Charles je neutješno plakao i htio odgoditi vjenčanje. Nikad nije htio Dianu, nije je volio'

Tema: FILM

Message