Obavijesti

Show

Komentari 0

Stalno su bili pod pritiskom, ali su našli nekoga koga će voljeti

Stalno su bili pod pritiskom, ali su našli nekoga koga će voljeti
5

Priča koja je pred nama pokazat će nam kako život grupe Queen, tako i život njihovog najpoznatijeg člana, pjevača i autora Freddieja Mercuryja. Bio je jedan od ljudi koji su fascinirali sve

VIDEO

Od svojeg samog početka su grupa Queen i njihova glazba donosili sreću i veselje brojnim obožavateljima diljem svijeta. U svojih 21 godinu karijere četvorica glazbenika koji su činili grupu uspjeli su prodati preko 150 milijuna primjeraka svojih ploča (čak i 300 milijuna, prema nekim pokazateljima) i srušiti brojne rekorde.

Oči zatvorene: Ako ih ugledate, život će vam brzo biti okončan
Oči zatvorene: Ako ih ugledate, život će vam brzo biti okončan

Njihova je priča mnogo puta prepričana, no tek ove godine dobili smo priliku vidjeti sve događaje opisane u onom svjetlu u kojem su se i dogodili. U pitanju je biografski film 'Bohemian Rhapsody', nazvan po možda najznamenitijoj pjesmi grupe Queen, koji je netom dospio u kina. A najnoviji foršpan za taj film upravo je bio objavljen.

Pogledajte posljednji foršpan

Priča koja je pred nama pokazat će nam kako život grupe Queen, tako i život njihovog najpoznatijeg člana, pjevača i autora Freddieja Mercuryja. Mercury, koji se do pridruživanja grupi zvao Farrokh Bulsara, bio je jedna od onih persona koja je uspjela gotovo u potpunosti fascinirati cjelokupnu publiku.

Vidjet ćemo i borbe na različitim frontama, njegovu briljantnost kao tekstopisca i glazbenika, pronalazak nove obitelji u bendu, njegove nezaboravne nastupe - sve to uokvireno stvaranjem zvuka koji je u to vrijeme bio inovativan i revolucionaran. Razdoblje od 1970. do 1985. čini se kao najvažnije u priči o Freddieju i grupi Queen, a završava trijumfom koncerta Live Aid.

Film 'Bohemian Rhapsody' slavi glazbu i nastavlja ostavštinu grupe Queen te nove generaciji uči tko je bio Freddie. Prikazuje njegovo djetinjstvo u Zanzibaru, njegov dolazak u London, predrasude s kojima se borio tijekom odrastanja, njegovu sramežljivost i nesigurnost u vlastiti izgled.

Rambo protiv kartela: Ima li šanse za meksičke kriminalce?
Rambo protiv kartela: Ima li šanse za meksičke kriminalce?

'Bohemian Rhapsody' u distribuciji Blitza u ostalim CineStar kinima počinje s prikazivanjem pretpremijerno od danas, 26. listopada, pa osigurajte svoja mjesta na vrijeme. Ne zaboravite pozvati odlično društvo koje zna uživati u vrhunskoj glumi i glazbi koja je utjecala ili će nesumnjivo utjecati na mnoge generacije. Ulaznice su već u prodaji na web stranicama CineStara.

Probajte ih naljutiti, sigurno nećete uspjeti! Ovo su najopušteniji horoskopski znakovi, jeste među njima?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode