Obavijesti

Show

Komentari 7

Charles pije višnjevac i martini, a kraljica obožava koktel 'Zaza'

Charles pije višnjevac i martini, a kraljica obožava koktel 'Zaza'
12

Svaki član kraljevske obitelji ima omiljeno alkoholno piće koji se nalazi na njihovom stolu, posebice tijekom blagdanskog razdoblja. Kate je poznata po tome da voli popiti viski, a princ Filip je strastveni ljubitelj piva

Božić u britanskoj kraljevskoj obitelji doista je drugačiji zbog raznih pravila, ali posebnijim ga čini i ponuda pića koja je obavezna u to doba na imanju. Naime, svaki član obitelji ima omiljeno piće koje konzumira u blagdansko vrijeme, a začuđujuće je da svi vole alkohol. 

POGLEDAJTE VIDEO: Veze kraljevske obitelji i Hrvatske

Pokretanje videa ...

Princ Charles (70) preferira višnjevac, ali neće odbiti ni martini načinjen od džina i pelinkovca. Njegovi sinovi, prinčevi William (36) i Harry (34) uživaju piti pivo i jabukovaču. 

Royal Family Windsor Castle

Suprug kraljice Elizabete II. (92), princ Filip (97) strastveni je ljubitelj piva, a čak ima i jedno omiljeno - Boddingtons. 

Royal Christmas 2020

Williamova supruga Camilla (71) tijekom božićnog slavlja pije džin-tonik, a vojvotkinja Kate Middleton (36) kao prava dama uživa u crvenom vinu. Međutim, uz slavni Merlot, voli popiti Jack Daniels viski. 

Royal Family Windsor Castle

Kraljica Elizabeta II. ne pije bilo što već isključivo koktel pod nazivom 'Zaza'. On je mješavina slatkog, francuskog, crvenog vina i džina. 

Royal Christmas 2020

Još jedno od pravila ove obitelj je obavezno igranje 'šarade' do ponoći. Nitko se ne smije predati i otići spavati sve dok kraljica Elizabeta II. ne kaže da je dosta igranja.

Princeza Charlotte privukla je pažnju na božićnoj fotografiji: Nevjerojatno koliko sliči kraljici
Princeza Charlotte privukla je pažnju na božićnoj fotografiji: Nevjerojatno koliko sliči kraljici

Bez obzira koliko netko od njih bio umoran, moraju izdržati dok ih kraljica ne pošalje na spavanje. 

Queen

Njihov božićni ručak počinje točno petnaest minuta nakon 13 sati, a najprije jedu salatu sa škampima ili jastogom. Zatim slijedi pržena puretina uz tradicionalne dodatke poput pastrve, mrkve, prokulice, a nakon toga jedu božićni puding. Čak imaju određeni plavo-bijeli pribor za jelo kojega moraju koristiti.