Show

Komentari 0

Charlotte prijatelji iz škole zovu princezom ratnicom: 'To je zbog njenog avanturističkog duha...'

Charlotte prijatelji iz škole zovu princezom ratnicom: 'To je zbog njenog avanturističkog duha...'

'Navodno je zaslužila taj nadimak jer je očito princeza, ali se ponekad ponaša poput pravog dječaka', rekla je kraljevska stručnjakinja i navela da je to vjerojatno zbog njene osobnosti

Princeza Charlotte (7) dobila je novi nadimak, kako navodi The Mirror. Miljenicu obožavatelja kraljevske obitelji prijatelji iz škole navodno od milja zovu 'princeza ratnica', zbog njene osobnosti i avanturističkog duha.

State funeral and burial of Queen Elizabeth

Kraljevska stručnjakinja Katie Nicholl rekla je da je Charlotte najnoviji nadimak dobila u vrtiću Willocks, a vjeruje da bi ju mogao pratiti i kad bude starija.

- Navodno je zaslužila taj nadimak jer je očito princeza, ali se ponekad ponaša poput pravog dječaka. Voli se penjati po drveću i velika je avanturistica, a poprilično je poznata i po svojoj borbenoj osobnosti - izjavila je.

Together at Christmas Carol Service - London

Princeza ratnica nije jedini nadimak koji je zaradila, budući da je njeni roditelji, princ William (40) i princeza Kate (41), oslovljavaju na različite načine. William ju je jednom prilikom nazvao Mignonette, što na francuskom jeziku znači malena i nježna.

Kate ju zove kraćom verzijom njenog imena, Lottie. Ranije je već rekla kako je ona 'glavna' kada su u pitanju njena braća. Kraljevski obožavatelji čak su mogli vidjeti na djelu Charlotteinu poletnu osobnost, posebno tijekom proslave platinastog jubileja pokojne kraljice Elizabete prošlog ljeta.

British royals' first day at new school

Princeza je viđena kako provjerava kako se njen mlađi brat Louis (4) ponaša, a primijećena je i kako podsjeća svog starijeg brata Georgea (9) da ustane uspravno dok se pjeva nacionalna himna.

Najčitaniji članci