Obavijesti

Show

Komentari 26

Princ George u školi odbrusio učeniku koji ga je zadirkivao: 'Moj tata će biti kralj, pazi se'

Princ George u školi odbrusio učeniku koji ga je zadirkivao: 'Moj tata će biti kralj, pazi se'
5

Robert Lacey je u njegovoj knjizi 'Battle of the Brothers' ispričao da su William i Kate rekli princu Georgeu o njegovoj budućoj ulozi kralja Ujedinjenog Kraljevstva 'negdje oko njegovog sedmog rođendana'

VIDEO

Unatoč svojim godinama, princ George (9) točno zna tko je i spremno je odbrusio kolegi iz razreda kad ga je ovaj zadirkivao, navela je kraljevska stručnjakinja.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:25

Najstariji sin princa Williama (40) i Kate Middleton (40) rekao je svom školskom kolegi da će njegov tata biti kralj i neka pripazi, napisala je u novoj knjizi spisateljica o kraljevskoj obitelji Katie Nicholl.

U svojoj novoj knjizi 'The New Royals', Nicholl tvrdi da su George, njegova sestra princeza Charlotte (7) i princ Louis (4) odgajani s razumijevanjem o monarhiji, ali  i 'osjećajem dužnosti'.

Dodala je da iako je Georgeu rečeno da će jednog dana biti monarh, ali princ i princeza od Walesa pokušavaju ga ne opteretiti prerano prevelikim obavezama.

Queen's Platinum Jubilee celebrations in London

- Odgajaju svoju djecu, posebno princa Georgea, sa sviješću o tome tko je on i kakvu će ulogu naslijediti, ali ne žele ih opteretiti osjećajem dužnosti - napisala je Nicholl.

- George shvaća da će jednog dana biti kralj i kao mali dječak je u sukobu s prijateljima u školi odbrusio svojim vršnjacima ubojitom rečenicom: 'Moj će tata biti kralj pa bolje pripazi' - stoji u knjizi. 

Još jedan kraljevski autor, Robert Lacey je u njegovoj knjizi 'Battle of the Brothers' ispričao da su William i Kate rekli princu Georgeu o njegovoj budućoj ulozi kralja Ujedinjenog Kraljevstva 'negdje oko njegovog sedmog rođendana'. 

British royals' first day at new school

Podsjetimo, princ George i princeza Charlotte su nakon smrti kraljice Elizabete II. dobili novo prezime. Od sada nadalje će biti poznati kao Wales umjesto Cambridge, prema titulama njihovih roditelja.

Princ Louis odbio primiti tatu Williama za ruku na prvi dan škole: 'Sad sam veliki dečko'
Princ Louis odbio primiti tatu Williama za ruku na prvi dan škole: 'Sad sam veliki dečko'

Princ William i Kate, prije su bili poznati kao vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, ali smrću kraljice Elizabete postali su princ i princeza od Walesa. Tu titulu naslijedili su od Charlesa koji je sada na prijestolju monarhije i postao je kralj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin