Obavijesti

Show

Komentari 10

Cher sinu nije bila na svadbi, a od prosinca mu nije ni čestitala

Cher sinu nije bila na svadbi, a od prosinca mu nije ni čestitala
3

Elijah Blue i njegova supruga planiraju još dvije proslave povodom vjenčanja. On se nada da će mu majka doći bar na jednu od njih jer će ga šokirati ako se ne pojavi

VIDEO

Sin glazbenice Cher (67) pobjegao je sa svojom zaručnicom nakon što se njegova majka nije složila s njegovim zarukama. Elijah Blue (37) i Marieangela 'Angie' King (26) vjenčali su se 1. prosinca prošle godine u njihovom domu na Beverly Hillsu. Elijah je sad po prvi puta odlučio progovoriti o svom problematičnom odnosu s majkom. Iako trenutačno uživaju u jednostavnim stvarima kao i svaki bračni par, iza Elijaha je desetljeće borbe s ovisnosti o heroinu, gledao je sestru Chastity kako postaje muškarac Chaz, a umalo je preminuo nakon što je dobio Lymovu bolest koja izaziva drhtavicu, povišenu temperaturu i druge komplikacije. 

Došao je k sebi nakon što je upoznao svoju srodnu dušu. Pošto mu majka nije htjela blagosloviti brak odlučio je sve učiniti na svoju ruku. 

- Nisam čekao ničiju suglasnost ni čestitke za svoje vjenčanje, kao što ih nisam čekao ni tijekom života. Način na koji sam pobjegao sa svojom suprugom isti je kao i sve ostalo što sam radio u životu. Nisam znao na koji drugi način bih to mogao izvesti, a i znao sam da je pravo vrijeme za to - objasnio je Elijah razloge zašto svoju majku nije pozvao na vjenčanje. 

'Uvijek sam bio crna ovca u obitelji'

- Uvijek sam bio crna ovca u obitelji. Razlog tome je što smo imali različiti sustav vrijednosti, drugačijeg smo mentaliteta  i to je bio poticaj za brojne sukobe - priča Elijah u ekskluizvnom intervjuu. 

- Moja majka zna da sam oženjen, moja cijela obitelj zna da sam oženjen. Sa strane obitelji mog oca vrlo su sretni zbog vjenčanja - zaljučio je Elijah. Paru je na vjenčanju čestitala čak i Georgia Holt, majka pjevačice Cher, no sama glazbenica to još nije učinila. 

Cher sina i njegovu suprugu nije pozvala na obiteljsku, božićnu večeru

Elijah s majkom nije pričao otkako je otišao, no kaže kako oni iza sebe već imaju dugu prošlost nepričanja. Njihov odnos trenutačno je toliko loš da ih Cher nije pozvala ni na božićnu, obiteljsku večeru. Dok Elijah kaže da je bio sretan jer je Božić proveo sa suprugom, Angie je ipak tužna jer sa svojom svekrvom nije u dobrim odnosima. Elijah pretpostavlja da je njegovoj majci bilo teško pomiriti se s tim da će joj sin živjeti s drugom ženom. 

Par planira još dvije proslave vjenčanja. Jednu u svibnju u Njemačkoj i drugu tijekom ljeta u Los Angelesu. Elijah se nada da će Cher prisustvovati ma bar jednoj. 

'Nikad nije uspjela biti roditelj u pravom smislu riječi'

- Bio bih u velikom šoku kad se ne bi pojavila - zaključio je Elijah, dok se Angie nada da će njezina svekrva biti na obje proslave. Sin glazbenice smatra da se Cher trudila biti dobra majka, ali misli da zbog složenog načina svog života nikad nije uspjela biti roditelj u pravom smislu riječi. 

- To nije nešto što ona ne zna, a vjerujem da ju to progoni. Nikada nismo rješavali stvari iz prošlosti, ali nadam se da hoćemo - zaključio je Elijah iako nije siguran ni hoće li njegova majka odobriti planove za širenje obitelji.  

Sina glazbenice, čiji je otac Gregg Allman (66), u prošlosti se povezivalo s Paris Hilton, Nicole Richie i Heather Graham. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu
Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu