Show

Komentari 1

Chrissy Teigen pobjegla u Italiju nakon skandala o zlostavljanju

Chrissy Teigen pobjegla u Italiju nakon skandala o zlostavljanju

Manekenka je pratiteljima zadnjih dana najčešće dijelila fotografije djece, ali i sebe kako pozira pred Kosim Tornjem u Pisi. Sve to nakon skandala o internetskom nasilju iz 2011. godine

Chrissy Teigen (35), model i autorica kuharica, nedavno se vratila na društvene mreže nakon pauze koju je napravila kada je otkriveno da je reality zvijezdi Courtney Stodden (26) napisala niz podlih tvitova 2011. godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Chrissy i John Legend pobjegli su Italiju sa svojom malenom djecom nakon skandala koji je vezan uz internetsko nasilje u 2011. godini.

Već nekoliko dana, manekenka, sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama dijeli fotografije iz prekrasne Italije. Na jednoj od takvih fotografija, Chrissy pozira sa svojim mužem.

Manekenka je sa svojim pratiteljima zadnjih dana najčešće dijelila fotografije svoje djece, ali i sebe kako pozira pred Kosim Tornjem u Pisi.

Prisjetimo se, u spornim tvitovima Chrissy je pisala 'Mrzim te', 'Idi na spavanje zauvijek' i 'Jedva čekam da umreš'. Model tvrdi kako 'više nije osoba koja je napisala te užasne stvari' i da je 'dobila terapiju'.

U objavama ranije manekenka je napisala da je prošlo 'vrlo ponižavajućih nekoliko tjedana'  u kojima 'nije prošao niti jedan trenutak' u kojem nije osjetila 'silnu težinu žaljenja' zbog stvari koje je govorila u prošlosti.

Chrissy je tada ponovila i da se 'javno ispričala jednoj osobi', ali da je u procesu privatnog obraćanja ljudima koje je uvrijedila tijekom godina.

- Razumijem da možda neće htjeti razgovarati sa mnom. Mislim da ja ne bih željela razgovarati sa mnom. (Prava istina u svemu ovome je koliko se zapravo ne mogu podnijeti suočavanje.) Ali ako oni to žele, ja sam ovdje i slušat ću što mi žele reći, dok ću se ispričavati kroz jecaje - napisala je Chrissy nakon skandala.

Najčitaniji članci