Obavijesti

Show

Komentari 8

Chumlee iz Zalagaonice mislio da ima koronu: 'Trebam kakati'

Chumlee iz Zalagaonice mislio da ima koronu: 'Trebam kakati'
6

Kad sam prvo započeo paziti na prehranu, izbacio sam svu hranu prerađenu hranu osim senfa. Sada je moj moto jesti sve, ali umjeren, pričao je svojedobno

VIDEO

Chumlee (37), zvijezda TV serije 'Zalagaonica', pravog imena Austin Russell na društvenim je mrežama objavio fotografiju iz bolnice u Las Vegasu i tako uplašio svoje obožavatelje.

Hospitaliziran je zbog jakih bolova u trbuhu i poteškoća s disanjem, ali se odlučio našaliti sa svojim pratiteljima pa je rekao kako ima korona virus.

- Kako ste, ekipa? 'Zapeo' sam u bolnici. Vjerojatno imam korona virus - rekao je Chumlee, a kasnije dodao kako doktori još uvijek provode testiranja. Onda je priznao kako se samo šalio rekavši da su mu rekli da je sve u redu i da samo treba obaviti nuždu. 

- Zasad su svi nalazi dobri. Napravit će ih još nekoliko, a izgleda da samo moram otići na toalet - rekao je. Ispričao je kako mu je to bio baš naporan dan, ali i napisao pratiteljima na Instagramu da je dobro. 

Glumac je prošle godine oduševio mnoge kad je izgubio 45 kilograma operacijom želuca. Chumlee je oduvijek bio iskren oko svoje borbe s viškom kilograma u prošlosti. Prošle godine vjenčao se s Olivijom Rademann

- Bilo je vrijeme da napokon postanem zdraviji - rekao je za strane medije 2014. godine. Tada je također izgubio gotovo 45 kilograma; sa 145 kilograma došao je na 102. 

- Kad sam prvo započeo paziti na prehranu, izbacio sam svu hranu prerađenu hranu osim senfa. Sada je moj moto jesti sve, ali umjereno - pričao je svojedobno. Unatoč svim naporima, koji očito nisu dovoljni, glumac se i dalje bori s neželjenim kilogramima. 

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Pokretanje videa...

16:51
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin