Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
262 komentara

Cica fest: Odabrane najljepše, najveće i najmanje cice u Istri

Žiri je doslovce imao 'pune ruke posla' s cicama. Osim s metrom, ocjenjivači su se služili šublerom, ali i šestarom kojim su provjeravali okruglost grudiju u natjecanju

Hajrudin Merdanović
Foto: Hajrudin Merdanović

Na prvom Cica festu u Svetom Petru u Šumi u središnjoj Istri u subotu uvečer pred nekoliko stotina znatiželjnika i mnoštvo novinara, između osam odvažnih djevojaka i žena u dobi između 18 i 54 godine, izabrane su najljepše, najveće i najmanje cice u Istri. Uz opći dojam, ocjenjivala se čvrstoća i veličina cica. 

Žiri je doslovce imao 'pune ruke posla' s cicama u ujednačenim grudnjacima. Osim s metrom, ocjenjivači su se služili šublerom, ali i šestarom kojim su provjeravali okruglost cica. Titulu pobjednice s najvećim cicama od metar i trideset centimetara obujma uvjerljivo je odnijela 54-godišnja nona Ana Antonac iz Nove Vasi kod Buja. Nona Ana je dobila najveći pljesak publike za hrabrost učešća u takmičenju s mlađahnim djevojkama, a kaže kako ju je na sve nagovorio sin. 

Najljepše cice ima 23-godišnja medicinska sestra iz Valture Danijela Golubović. Cice su joj obima 89 centimetara, a jedan od sudaca cice joj je opisao perfektnima dajući joj čistu desetku za čvrstoću. Najmanje cice izmjerene su 18-godišnjoj Nikolini Modrušan iz Pule. Pobjednice su osvojile vrijedne nagrade, od večere u poznatim restoranima do izleta po Istri dok je ponosna vlasnica najljepših cica dobila i sedam dana boravka u jednoj luksuznoj istarskoj vili.

Prvi Cica fest, osim zabave za posjetitelje imao je i hvale vrijedan humanitarni karakter prikupljanja pomoći za bolesnog sumještanina Tihomira Srblina.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message