Obavijesti

Show

Komentari 248

Ciganović je prozvao Šimlešu da bi žene zamotao u burke

Ciganović je prozvao Šimlešu da bi žene zamotao u burke
1

PODIJELJENA ESTRADA U obranu lijepe pjevačice stao je i glumac Asim Ugljen, a Duško Lokin je žali jer misli da može više nego pokazivati tijelo

VIDEO

Previše mi je stalo i volim glazbu da bi me kvaziliberalan kolumnist sveo na guzicu, rekla je pjevačica Lidija Bačić (31).

Tvrdi da je prepucavanje sa sociologom završila, no da mu je odgovorila jer je željela obraniti žene od seksističkih napada. Njezini kolege prepirku su nastavili.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:24

Motao bi žene u burke

- Zgrožen sam time da bilo koji muškarac, a posebno onaj koji se javno obraća naciji, vrijeđa ženu i njezinu inteligenciju, kaže Neven Ciganović (47). Stilist smatra da je razlog Šimlešina napada na Lidiju taj što pjeva pjesme koje vesele mase i što voli pjevati nesputana suvišnom odjećom jer, dodaje, pjevačica ima što i pokazati.

PR fotografija

- Kako se Lidija prilagodila svojoj publici, tako se i taj isti urbani kritičar Šimleša prilagođavao svakom svom gostu u emisijama koje je vodio. Virio im je samo nogicama iz guzice. Odvratno mi je da se taj slatkorječivi life guru, kakvog bi navodno svaka majka iz kamenog doba željela za zeta, spušta toliko nisko i pokazuje baš na primjeru poštene pjevačke zvijezde koliko ima poštovanja prema ženama, i to samo zato što ne izvodi glazbu po njegovu ukusu i što se ne slika zamotana u burku jer ga to očito pali - dodaje Neven.

Stilist nije jedini koji je stao u obranu pjevačice. I glumac Asim Ugljen (34) ne vidi ništa loše u tome što Lidija pjeva polugola.

Igor Kralj/PIXSELL

- Da ja mogu hodati s nakurnjakom okolo i raditi karijeru preko k...a, rado bih to činio. Zaraditi, legalno, zato što mi kozmička energija dade ogroman k...c, putem reklamiranja sebe preko tog k...a, bio bi san snova. Da ne moram bubati hrpe teksta napamet, stajati na suncu, urlati, kopati kanale, smrzavati se, nego samo mahnuti k...m i zaraditi pare, spasio bih se - rekao je Ugljen.

Na prepirku reagiraju estrada, glumište... svi.

Duško Lokin: Žalim Lidiju

- Strašna je tragedija za hrvatsku glazbu da takva sjajna pjevačica podlegne ukusima mase, komercijale. Njezino je pravo odjenuti što god želi za nastup. Ako je ona time zadovoljna, ja je žalim jer s takvim glasom i stasom može puno više. Može Severinu pojesti za doručak - rekao je Duško Lokin (74).

Antonio Bronic/Pixsell

Stas i glas koje pjevačica rado pokazuje smetaju i nekim njezinim kolegicama.

- Zbog tih trash pjevaljki rijetki doživljavaju pjevačice koje su u funkciji pjevanja i pjesama. One gube posao jer se ne skidaju, jer drže do sebe i mjuze - rekla je Ivana Kindl (39).

POGLEDAJTE VIDEO: Rat na sceni zbog fotografija Lidije Bačić

Pokretanje videa...

01:06
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 248
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama