Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
248 komentara

Ciganović je prozvao Šimlešu da bi žene zamotao u burke

PODIJELJENA ESTRADA U obranu lijepe pjevačice stao je i glumac Asim Ugljen, a Duško Lokin je žali jer misli da može više nego pokazivati tijelo

Foto: PIXSELL/kolaž
248 komentara

Previše mi je stalo i volim glazbu da bi me kvaziliberalan kolumnist sveo na guzicu, rekla je pjevačica Lidija Bačić (31).

Tvrdi da je prepucavanje sa sociologom završila, no da mu je odgovorila jer je željela obraniti žene od seksističkih napada. Njezini kolege prepirku su nastavili.

POGLEDAJTE VIDEO:

Motao bi žene u burke

- Zgrožen sam time da bilo koji muškarac, a posebno onaj koji se javno obraća naciji, vrijeđa ženu i njezinu inteligenciju, kaže Neven Ciganović (47). Stilist smatra da je razlog Šimlešina napada na Lidiju taj što pjeva pjesme koje vesele mase i što voli pjevati nesputana suvišnom odjećom jer, dodaje, pjevačica ima što i pokazati.

PR fotografija | Autor: Getty Guliver Foto: Getty Guliver Prilagodila se: Ciganović kaže da se prezgodna i glasom obdarena Lidija prilagodila svojoj publici

- Kako se Lidija prilagodila svojoj publici, tako se i taj isti urbani kritičar Šimleša prilagođavao svakom svom gostu u emisijama koje je vodio. Virio im je samo nogicama iz guzice. Odvratno mi je da se taj slatkorječivi life guru, kakvog bi navodno svaka majka iz kamenog doba željela za zeta, spušta toliko nisko i pokazuje baš na primjeru poštene pjevačke zvijezde koliko ima poštovanja prema ženama, i to samo zato što ne izvodi glazbu po njegovu ukusu i što se ne slika zamotana u burku jer ga to očito pali - dodaje Neven.

Stilist nije jedini koji je stao u obranu pjevačice. I glumac Asim Ugljen (34) ne vidi ništa loše u tome što Lidija pjeva polugola.

Igor Kralj/PIXSELL | Autor: Igor Kralj/PIXSELL Foto: Igor Kralj/PIXSELL Teške riječi: Šimlešina izjava da Lidija Bačić tekstovima pjesama vrijeđa inteligenciju podignula je estradu na noge

- Da ja mogu hodati s nakurnjakom okolo i raditi karijeru preko k...a, rado bih to činio. Zaraditi, legalno, zato što mi kozmička energija dade ogroman k...c, putem reklamiranja sebe preko tog k...a, bio bi san snova. Da ne moram bubati hrpe teksta napamet, stajati na suncu, urlati, kopati kanale, smrzavati se, nego samo mahnuti k...m i zaraditi pare, spasio bih se - rekao je Ugljen.

Na prepirku reagiraju estrada, glumište... svi.

Duško Lokin: Žalim Lidiju

- Strašna je tragedija za hrvatsku glazbu da takva sjajna pjevačica podlegne ukusima mase, komercijale. Njezino je pravo odjenuti što god želi za nastup. Ako je ona time zadovoljna, ja je žalim jer s takvim glasom i stasom može puno više. Može Severinu pojesti za doručak - rekao je Duško Lokin (74).

Antonio Bronic/Pixsell | Autor: Antonio Bronic/Pixsell Foto: Antonio Bronic/Pixsell

Stas i glas koje pjevačica rado pokazuje smetaju i nekim njezinim kolegicama.

- Zbog tih trash pjevaljki rijetki doživljavaju pjevačice koje su u funkciji pjevanja i pjesama. One gube posao jer se ne skidaju, jer drže do sebe i mjuze - rekla je Ivana Kindl (39).

POGLEDAJTE VIDEO: Rat na sceni zbog fotografija Lidije Bačić

Naši partneri pišu
Message