Obavijesti

Show

Komentari 10

Cigarete su postale najjača valuta u Big Brother kući

Cigarete su postale najjača valuta u Big Brother kući
13

Nakon nominacija nitko se više ne osjeća sigurno. Klanovi su se iskristalizirali, a cigarete su postale najlakši način za kupovanje nečijeg povjerenja

VIDEO

Jutro nakon nominacija obilježila su tračanja i urote. Osim toga, cigarete, kojih nikada nema dovoljno, opet su bile razlog za ranojutarnje svađe. Elizabeta je Luciji dala posljednju cigaretu zato jer je opet nominirana pa je samim tim, po Betinom mišljenju, privilegirana. Lucija je svoju cigaretu podijelila s Mirom i Krešom, a na ostale pušaće uopće se nije obazirala. To je iskoristila Rina koja je Moniki rekla da će ona svoje dvije zadnje cigarete podijeliti samo unutar njihovog klana, između Valerije, Monike i Marka. Rinini 'sljedbenici' malo su se šokirali nominacijama, ali okupljeni oko dima cigareta još uvijek se složno drže zajedno.

TKO TU KIME MANIPULIRA?
Mira i Saša su potaknuti nominacijama komentirali svoje sustanare. Mira je zaključila kako se Lucija nije trebala čuditi što je opet nominirana jer je u proteklom tjednu ipak nekoliko puta pokazala svoje 'pravo lice'. Splićanka se sjetila i kako joj je Luce prigovorila da s njome svi manipuliraju. Saši je kazala kako Luciji to nije trebalo jer je manipuliranje upravo njena najjača karakteristika. Saša se složio s njom i objasnio je Miri da je drugi najveći manipulator u Kući Marko. Rina je pak Orneli povjerila da ju je Elizabeta razočarala. Naime, Rina je Betu gledala kao majku, a ona ju je cijelo vrijeme tračala iza leđa.

CRVENA PROTIV ZELENE SOBE
Ekipa iz Crvene sobe razvila je strategiju kako će napravit spačku ovima iz Zelene sobe. Saša je predložio da za ručkom, primjerice, pojedu prvi i povuku se u sobu ili van, tako da ih ostali počnu tračati. Zatim, kad bude čišćenje Kuće, da se svi prihvate kućanskih aparata tako da ostalima ostanu teži poslovi. Ornela, Sabina i Elizabeta razgovarale su o tome kako je Saša bio šokiran svojim nominacijama, te se čudile kako može biti tako licemjeran i očekivati da ne bude nominiran, a ponaša se bezobrazno. Zatim je Ornela pitala Luciju kako se osjeća zbog toga što je ponovo nominirana i ima li osjećaj da će ispasti u petak. Ona je odgovorila da ne zna, da ćemo sve vidjeti u petak, ali je dodala i da je situacija takva da, ako ona ispadne, ispasti će i Zelena soba, jedan po jedan. Zatim su komentirale Moniku i Marka. Stanarke su zaključile kako bi Monika sama, bez Marka, bila izgubljena. Lucija je spominjala rat između Zelene i Crvene sobe. Ornela je zatim uzela zelenu majcu i rekla kako će je sad nositi cijeli tjedan, tako da se zna kojoj sobi ona pripada.

RINA: VRIJEDI LI JEDAN KOKOŠJI SEKS JEDNOG JAJETA?
Oko podneva stanari su u kuhinji započeli razgovor o tome koliko kokoši nesu jaja. Valerija je kao stručnjak objasnila Rini da ima kokoši koje se ne seksaju, već samo nesu jaja, tzv. nesilice. Monika je kasnije prepričala Marku taj razgovor i komentirala kako je Rina pitala Valeriju seksaju li se kokoši 12 puta u danu kada snesu 12 jaja dnevno.

MIRA I DALJE PROVOCIRA MRKVICU
Nakon što je Ivan M. izgubio podosta vremena da izvadi potonuli čamac, te da isprazni vodu koja se skupila u njemu i nakon što je otrčao po ležaljku koju je planirao staviti u čamac, dotrčala je Mira. Uskočila je u čamac, te se odgurnula od obale do Saše koji je plutao na malom otočiću na jezercu. Mrkvica je ostao na obali, poprilično ljut, pa je u kuhinji napunio balone vodom kako bi kaznio Miru. Neko vrijeme igrali su se mačke i miša, dok Miri nije dosadilo. Naime, Ivan nije bacio niti jedan balon na nju iako je cijelo vrijeme prijetio da bude. Nešto kasnije, kako bi ga opustila, Rina ga je izmasirala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'
LJUBAVNA PRIČA ZARUČNIKA

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'

Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik'. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu, ispričala je Elizabeta
Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'
NEVJEROJATNA SNIMKA

Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'

Baby Lasagna je oduševio publiku i gledatelje u polufinalu Eurosonga