Show

Komentari 0

Čije su Doris Pinčić Rogoznica i Nevena Ristić ‘Ljubavnice’?

Čije su Doris Pinčić Rogoznica i Nevena Ristić ‘Ljubavnice’?

Doris je već prije surađivala s bendom i glumila u njihovom video spotu za pjesmu ‘Ne postoji grad’, a i na ovom snimanju bilo joj je super, baš kao i Neveni

Prošlog vikenda glumice Nevena Ristić i Doris Pinčić Rogoznica snmale su video spot za pjesmu ‘Ljubavnice’ grupe Joy.

Glumice Nevena Ristić i Doris Pinčić Rogoznica ponovno su udružile kreativne snage i prošlog vikenda s grupom Joy snimile video spot za njihovu novu pjesmu ‘Ljubavnice‘.

Doris je već prije surađivala s bendom i glumila u njihovom video spotu za pjesmu ‘Ne postoji grad’, a i na ovom snimanju bilo joj je super, baš kao i Neveni.

"Snimali smo u predivnom ambijentu hotela Bluesun koji se nalazi u Mariji Bistrici kao i u kafiću Jolo u Zelini. Cijelu ekipu su jako lijepo ugostili i ovim putem im se zahvaljujem na srdačnom gostoprimstvu. Snimali smo od jutra do mraka, ali ekipa grupe Joy je toliko vesela i zrači pozitivnom energijom da je rad s njima bio pravo uživanje! Doris je glavni krivac otkud ja u ovoj priči. Na prvom rođendanu Donata upoznala me je sa frontmanom grupe Joy, pjevačem Markom Vukesom, s kojim je Doris radila spot za njihovu pjesmu koja je već osvojila slušatelje ‘Ne postoji grad’. Naravno rođendan je prošao divno, a spontano smo došli na ideju da i ja gostujem na novom singlu ‘Ljubavnice’. Sa zadovoljstvom sam prihvatila nakon što sam čula pjesmu i rekla da će to zasigurno biti pravi ljetni hit! Jako smo se zabavljali tijekom snimanja i uživala sam ponovno raditi s Doris i s njom stajati rame uz rame ispred kamera" – rekla je Nevena o video spotu koji će uskoro biti objavljen.

Grupa Joy nastupa gotovo svakog vikenda u raznim dijelovima Hrvatske. U mjesecu ožujku ih možete poslušati u: 07/03 – Bistra (Špiro), 13/03 – Zabok (City Caffe), 14/03 – Strmec (MB), 20/03 – Krapina (Ilir bar), 21/03 – Varaždin (Barfly),  27/03 – Dragonožec (Dva Volana), 28/03 – Zaprešić (Noa)

Najčitaniji članci