Show

Komentari 0

Cijela Hrvatska pjeva za Vatrene stoga budite i vi dio ove ekipe!

Cijela Hrvatska pjeva za Vatrene stoga budite i vi dio ove ekipe!

Svi koji snime video pjevanja refrena pjesme 'Igraj, moja Hrvatska', osim što će sudjelovati u povijesnom navijačkom podvigu, mogu svakog dana osvajati i vrijedne nagrade

Europsko nogometno prvenstvo samo što nije počelo, a navijači i igrači s nestrpljenjem čekaju nedjelju i ogled s Englezima. Vatrenima treba svako moguće ohrabrenje i motivacija kako bi pobijedili.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iz cijele Hrvatske dolaze navijački usklici podrške i stihovi najpoznatije navijačke pjesme. Vesela omladina iz Rijeke razdragano je otpjevala pjesmu na čije glasove nitko ne može ostati ravnodušan.

S jednakim zalaganjem mažoretkinje iz Vrbovca raspjevano čekaju utakmice naše reprezentacije.Osim mlađih generacija, trojica vatrenih navijača zaplesala su na teniskom terenu obojeni u crvene i bijele kockice.

Nemojte propustiti tu priliku, pošaljite i vi vaš video zapis i obradujte naše igrače i dajte im dodatni poticaj za još boljim rezultatom!

Virtualni stadion će prikupiti najveći pojedinačni broj video uradaka ikad snimljenih u Hrvatskoj s ciljem da se napravi jedinstveni podvig - najdulja navijačka pjesma na svijetu! Prijaviti se možete OVDJE.

Svatko tko se prijavi osim dobre zabave, dobiva i mogućnost za osvajanjem sjajnih nagrada - Samsung Galaxy Buds bežičnih slušalica, Samsung 4k Smart TV-a, PlayStation 5 i potpisanog dresa reprezentacije.

A kako se snimiti? Sam proces snimanja preko Virtualnog stadiona je vrlo jednostavan, a svatko od navijača će moći odabrati želi li navijati tako da pjeva refren 'Igraj, moja Hrvatska' ili samo strastveno navija sam, s prijateljima, s kućnim ljubimcima, kako god, uz pjevanje Zaprešić Boysa. Sve prijave se mogu vidjeti na: https://www.virtualnistadion.hr/prijave/.

Najčitaniji članci