Show

Komentari 11

Pridruži se našim influencerima i snimi Vatrenima najdulji hit

Pridruži se našim influencerima i snimi Vatrenima najdulji hit

Svi koji snime video pjevanja refrena pjesme “Igraj, moja Hrvatska”, osim što će sudjelovati u povijesnom navijačkom podvigu, mogu svakog dana osvajati i vrijedne nagrade...

Jedan od najzabavnijih domaćih parova na Instagramu, Nana Nadarević i Silvije Pleština zajedno će navijati za našu reprezentaciju tijekom ovog Europskog prvenstva. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Naime, Nana je PR menadžerica i influencerica poznata po brojnim duhovitim objavama, ali i ozbiljnim temama o kojima često progovara. 

Silvije je poznat kao stručnjak i sastavljač kvizova. Ukoliko ste fan domaćih kvizova, iza pitanja koja se pojavljuju u njima stoji upravo on. 

Ovaj dvojac do sada nije javno komunicirao no, ovog ljeta odlučili su se ujediniti kako bi navijačkim videom podržali naše vatrene. Pridružite im se i vi, prijavite se OVDJE.

Svi koji snime video pjevanja refrena pjesme “Igraj, moja Hrvatska”, osim što će sudjelovati u povijesnom navijačkom podvigu, mogu svakog dana osvajati i vrijedne nagrade koje je, posebno za ovu priliku, osigurao Hrvatski Telekom. Autori videa dana dobivaju Samsung Galaxy Buds bežične slušalice, najbolji tjedni video osvaja Samsung 4K Smart TV, a tri videa koja se najviše svide reprezentativcima osvojit će PlayStation 5 i potpisani dres reprezentacije.

A kako se snimiti? Sam proces snimanja preko Virtualnog stadiona je vrlo jednostavan, a svatko od navijača će moći odabrati želi li navijati tako da pjeva refren ”Igraj, moja Hrvatska” ili samo strastveno navija sam, s prijateljima, s kućnim ljubimcima, kako god, uz pjevanje Zaprešić Boysa. Sve prijave se mogu vidjeti na: https://www.virtualnistadion.hr/prijave/.

POGLEDAJTE NOVU NAVIJAČKU PJESMU: CRVENO BIJELO PLAVA

Najčitaniji članci