Pridruži se našim influencerima i snimi Vatrenima najdulji hit | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 11

Pridruži se našim influencerima i snimi Vatrenima najdulji hit

Pridruži se našim influencerima i snimi Vatrenima najdulji hit
3

Svi koji snime video pjevanja refrena pjesme “Igraj, moja Hrvatska”, osim što će sudjelovati u povijesnom navijačkom podvigu, mogu svakog dana osvajati i vrijedne nagrade...

VIDEO

Jedan od najzabavnijih domaćih parova na Instagramu, Nana Nadarević i Silvije Pleština zajedno će navijati za našu reprezentaciju tijekom ovog Europskog prvenstva. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa...

Virtualni stadion 01:46

Naime, Nana je PR menadžerica i influencerica poznata po brojnim duhovitim objavama, ali i ozbiljnim temama o kojima često progovara. 

Silvije je poznat kao stručnjak i sastavljač kvizova. Ukoliko ste fan domaćih kvizova, iza pitanja koja se pojavljuju u njima stoji upravo on. 

Ovaj dvojac do sada nije javno komunicirao no, ovog ljeta odlučili su se ujediniti kako bi navijačkim videom podržali naše vatrene. Pridružite im se i vi, prijavite se OVDJE.

Svi koji snime video pjevanja refrena pjesme “Igraj, moja Hrvatska”, osim što će sudjelovati u povijesnom navijačkom podvigu, mogu svakog dana osvajati i vrijedne nagrade koje je, posebno za ovu priliku, osigurao Hrvatski Telekom. Autori videa dana dobivaju Samsung Galaxy Buds bežične slušalice, najbolji tjedni video osvaja Samsung 4K Smart TV, a tri videa koja se najviše svide reprezentativcima osvojit će PlayStation 5 i potpisani dres reprezentacije.

A kako se snimiti? Sam proces snimanja preko Virtualnog stadiona je vrlo jednostavan, a svatko od navijača će moći odabrati želi li navijati tako da pjeva refren ”Igraj, moja Hrvatska” ili samo strastveno navija sam, s prijateljima, s kućnim ljubimcima, kako god, uz pjevanje Zaprešić Boysa. Sve prijave se mogu vidjeti na: https://www.virtualnistadion.hr/prijave/.

POGLEDAJTE NOVU NAVIJAČKU PJESMU: CRVENO BIJELO PLAVA

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 11

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu