Show

Komentari 7

Čilić i supruga uživaju u čarima roditeljstva: Otišli na ljetovanje

Čilić i supruga uživaju u čarima roditeljstva: Otišli na ljetovanje

Tenisač je trenutačno sa suprugom Kristinom i sinčićem Baldom na odmoru. Uživaju na otoku Lopudu, a Kristina i Marin ne kriju kako su se odlično snašli u ulozi roditelja

Tenisač Marin Čilić (31) sa suprugom Kristinom (30) početkom godine dobio je sina Balda. U intervjuu za IN magazin rekao je kako je odličan osjećaj biti otac. Uživa u svakom danu koji provodi sa svojim sinom i gleda ga kako raste.

POGLEDAJTE VIDEO: Čilić vježba sa sinom

A od svih obaveza, Čilić je sada sa suprugom i malenim Baldom 'pobjegao' na odmor. Trenutačno su na otoku Lopudu, a Kristina je obiteljsku fotografiju objavila na Instagramu. Njezini pratitelji u komentarima su im pisali emotikone srca, a između ostalih fotografiju je komentirala odvjetnica Adriana Đurđević (28), djevojka reprezentativca Duje Ćaleta-Cara (23).

Kristina i Marin ne kriju kako su se odlično snašli u ulozi roditelja.

- Kike i ja smo tu da mu omogućimo sve što možemo i nadamo se da će ići sve u pravom smjeru. Vidjet ćemo hoće li biti tenisač - rekao je Čilić jednom prilikom. Nedavno je objavio simpatičan video u kojem je pokazao kako trenira, i to pod budnim okom svojeg sinčića koji ga je sa strane gledao. 

A objasnio je i zašto su sinu dali baš ime Baldo. Na neki način to im je uspomena na Kristinina oca. Sretni su što im je sve prošlo dobro u posljednjih nekoliko mjeseci te se nadaju da će tako i ostati. 

Nedavno je tenisač rekao kako mu je pandemija korona virusa zapravo pružila jedinstvenu priliku da provede puno više vremena s bebom nego što bi si to mogao dopustiti u normalnim okolnostima.

Podsjetimo, tenisač je upoznao psihologinju i politologinju 2008. na Davis Cupu u Dubrovniku, na kojem je Kristina radila kao hostesa. Par se vjenčao u travnju 2018., i to u crkvi svetog Nikole u Cavtatu.

 

 

 

 

Najčitaniji članci