Obavijesti

Show

Komentari 3

Članovi žirija 'MasterChefa' spremni su za kuhare amatere

Članovi žirija 'MasterChefa' spremni su za kuhare amatere
4

Marčić od kandidata ima velika očekivanja i traži osobnost, Galvagno će biti kritičan kao što je bio i do sad, a Barbieriju je pri kuhanju odnos s hranom najvažniji

VIDEO

Uskoro počinje treća sezona popularnog kulinarskog showa MasterChef. Borbu kuhačama u kojoj će kandidatima jedini cilj biti pokazati da su najbolji te osmisliti jela koja bude emocije, ocjenjivat će već dobro uigrani trio – Radovan Marčić (60), Dino Galvagno (39) i Andrej Barbieri (44).

Od 1700 prijavljenih kandidata, samo njih 50 dobit će priliku pokazati pred žirijem 'MasterChefa' svoju energičnost, kreativnost, osobnost i kuharske vještine te uskočiti u utrku za titulu novog hrvatskog MasterChefa. 

Poznati redatelj i maritimni pisac, Radovan Marčić, najdugovječniji je član žirija. Osim što piše scenarije, režira reklamne i dokumentarne filmove, već 17 godina je urednik i jedan od pokretača nautičkog magazina 'More'. Često je i moderator tematskih večeri u restoranima, radi i kao savjetnik za gastronomsku strategiju te kao kreator jelovnika. Svega je, govori, vidio i okusio, no svaki novi 'p'jat' servira mu novu avanturu. 

- Tražim osobnost i neku žicu umjetnosti, jer stvarno mislim da je kuhanje umjetnost - kazao je Radovan koji od kuhara ima velika očekivanja.

Dino Galvagno, poznati je hrvatski chef kojeg je televizijska publika upoznala u drugoj sezoni MasterChefa. Školovao se u Njemačkoj gdje je radio u brojnim renomiranim restoranima, a potom i u visokoj gastronomiji u Toskani. Odlike Dinove kuhinje su jednostavnost, priprema svježih i što raznovrsnijih namirnica na suvremeni način te hrana koja izaziva emocije. Galvagno njeguje tradicionalnu i osuvremenjenu hrvatsku priču i s nestrpljenjem iščekuje nove kandidate.

- U principu, bit ću jednako kritičan kao što sam bio i do sada. Mislim da je to potrebno jer većina kandidata želi nešto postići u toj profesiji, u kuharstvu ili gastronomiji. Tražim sve, cijeli set sposobnosti koje su potrebne za jednog dobrog kuhara. Znači i preciznost i tehničke mogućnosti, kreativnost i inovativnost -  objasnio je Dino kakav će biti u trećoj sezoni MasterChefa. 

Vrsni kuhar Andrej Barbieri pridružio se Radovanu i Dinu prošle godine u Celebrity MasterChefu.

- Najvažnija stvar pri kuhanju je odnos s hranom. Mora se uspostaviti taj odnos u kojem osoba koja s njom manipulira ili priprema neko jelo uspije izvući srž te namirnice  - opisuje Andrej koji je vodio niz restorana diljem svijeta, na Siciliji, Sardiniji, Kreti, u Španjolskoj. 

 Igor Mešin (47) koji se i sam našao u MasterChef pregači, u novoj sezoni vraća se svojoj voditeljskoj ulozi, a natjecateljima nove sezone MasterChefa savjetovao je da budu kreativni i svoji. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja