Obavijesti

Show

Komentari 37

'Clintova nova cura tuče dečke i sponzoruša je i alkoholičarka'

'Clintova nova cura tuče dečke i sponzoruša je i alkoholičarka'
3

Eastwood je u vezi s Christinom Sanderom za koju bivši suprug nema lijepe riječi. Dvaput ju je prijavljivao policiji jer ga je pijana pretukla. Zbog nje je u sad dugovima

VIDEO

Clint Eastwood (84) veliki je miljenik žena. U mlađim je danima navodno bio zavodnik bez premca i slomio mnoga srca. Prošle godine na Badnjak službeno se rastao od Dine Eastwood (49) s kojom je u braku bio od 1996. godine.

Clint ne želi biti sam, ostatak života planira provesti u dobrom društvu. Oskarovac je tako sada u vezi s 51-godišnjom Christinom Sanderom. Plavokosu ljepoticu poveo je i na ovogodišnju dodjelu Oscara. Koliko god dražesno izgledala, Clintova nova djevojka navodno je sve samo ne dražesna. Točnije, njen bivši suprug opisuje je kao sponzorušu koja tuče muškarce.

Pijana je tukla bivšeg

Christina je Clinta upoznala dok je radila u njegovom hotelu Mission Ranch u Carmelu u Kaliforniji. Prije toga bila je u turbulentnom braku s Paulom Wainscoatom. On ju je jednom prilikom, dok još nisu bili vjenčani, čak prijavio policiji jer nije mogao izaći na kraj s njenom naglom naravi. Napila se i tukla ga. Policajci su je uhitili i u zapisnik unijeli da je bila vidno alkoholizirana kad su došli po nju.

Paul, koji je vlasnik pekarnice, oprostio je Christini i 2003. su se vjenčali. Ubrzo je požalio svoju odluku jer je nedugo nakon svadbe ponovno morao zvati policiju jer ga je opet pretukla. Taj put počela ga je šakom udarati u glavu dok je spavao. Probudila se bijesna jer joj je nedavno uginula mačka i nije se mogla kontrolirati. Nije digao tužbu protiv nje, no odlučio se rastati. 

'Umišljena i nasilna pijanica i sponzoruša'

U papirima koje je priložio uz zahtjev za rastavu, Paul je naveo da je Christina umišljena sponzoruša koja je očekivala da se prema njoj ponaša kao da je kraljica, a zapravo je nasilna alkoholičarka koja mu je jednom prilikom prijetila da će mu sav namještaj koji posjeduje rasjeći sjekirom.

Reuters/Pixsell

Clintova nova cura poriče da je bila alkoholičarka, no priznala je da je dugo odlazila na sastanke anonimnih alkoholičara te da je bila na ukupno 15 tečajeva za kontrolu bijesa. Tvrdi da supruga nije tukla, no priznala je da je radila nered u kućanstvu. Što je istina, tko zna. 

Clintovoj djeci se svidjela

Christinu su s Eastwoodom prvi put fotografirali u lipnju prošle godine. U njegovu vilu navodno se uselila već nekoliko mjeseci prije. Podsjetimo, tu je vilu, vrijednu oko 130 milijuna kuna, Eastwood izgradio za bivšu suprugu Dinu.

- Clintova su djeca upoznala Christinu i jako im se sviđa - rekao je izvor blizak Eastwoodu i obitelji. 

Lagala je da ima štednju da bi dobila skupe stvari

Paul Wainscoat kaže da je Christina inzistirala da joj plati popravak zubi prije vjenčanja. Morali su imati poseban nakit i cijela proslava bila je toliko ekstravagantna da ga je koštala oko 600.000 kuna. Christina je obećala da će platiti pola iz štednje koju je govorila da ima. Naravno, lagala je.

Vlasnik pekarnice zadužio se 'preko grla' jer je Christina inzistirala da joj kupi četiri konja, skupocjeni namještaj i aute. Za sve je obećavala dati pola, no to se nikad nije dogodilo. Nekontrolirano je trošila jer je gotovo cijelo vrijeme bila pijana. Uz to, borila se s depresijom, tjeskobom, paranojom i bila je jako nesigurna. 

Reuters/Pixsell

- Christina i ja prebrzo smo se vjenčali. Svatko ima pravo na pogrešku. Vidio sam je na dodjeli Oscara s Eastwoodom. Izgledala je zaista sretno. Njemu želim svu sreću ovog svijeta - završio je Christinin bivši suprug.

I bivša djevojka voljela ga je zbog novca

Christina nije Clintova prva djevojka koja voli luksuz. Nakon rastave bio je s Ericom Fisher (42) na koju je trošio stotine tisuća kuna tjedno. Dao joj je i svu dizajnersku odjeću svoje bivše supruge Dine. Zaposlio joj je i sina na dobro plaćenom radnom mjestu gdje nije gotovo ništa radio.

- Želi stvoriti snimatelja od njega, a mali ne zna kako držati kameru, a kamoli je koristiti. Dečko ništa ne radi i dobiva plaću na kojoj bi mu mnogi pozavidjeli - pričali su Clintovi kolege. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...