Show

Komentari 37

'Clintova nova cura tuče dečke i sponzoruša je i alkoholičarka'

'Clintova nova cura tuče dečke i sponzoruša je i alkoholičarka'

Eastwood je u vezi s Christinom Sanderom za koju bivši suprug nema lijepe riječi. Dvaput ju je prijavljivao policiji jer ga je pijana pretukla. Zbog nje je u sad dugovima

Clint Eastwood (84) veliki je miljenik žena. U mlađim je danima navodno bio zavodnik bez premca i slomio mnoga srca. Prošle godine na Badnjak službeno se rastao od Dine Eastwood (49) s kojom je u braku bio od 1996. godine.

Clint ne želi biti sam, ostatak života planira provesti u dobrom društvu. Oskarovac je tako sada u vezi s 51-godišnjom Christinom Sanderom. Plavokosu ljepoticu poveo je i na ovogodišnju dodjelu Oscara. Koliko god dražesno izgledala, Clintova nova djevojka navodno je sve samo ne dražesna. Točnije, njen bivši suprug opisuje je kao sponzorušu koja tuče muškarce.

Pijana je tukla bivšeg

Christina je Clinta upoznala dok je radila u njegovom hotelu Mission Ranch u Carmelu u Kaliforniji. Prije toga bila je u turbulentnom braku s Paulom Wainscoatom. On ju je jednom prilikom, dok još nisu bili vjenčani, čak prijavio policiji jer nije mogao izaći na kraj s njenom naglom naravi. Napila se i tukla ga. Policajci su je uhitili i u zapisnik unijeli da je bila vidno alkoholizirana kad su došli po nju.

Paul, koji je vlasnik pekarnice, oprostio je Christini i 2003. su se vjenčali. Ubrzo je požalio svoju odluku jer je nedugo nakon svadbe ponovno morao zvati policiju jer ga je opet pretukla. Taj put počela ga je šakom udarati u glavu dok je spavao. Probudila se bijesna jer joj je nedavno uginula mačka i nije se mogla kontrolirati. Nije digao tužbu protiv nje, no odlučio se rastati. 

'Umišljena i nasilna pijanica i sponzoruša'

U papirima koje je priložio uz zahtjev za rastavu, Paul je naveo da je Christina umišljena sponzoruša koja je očekivala da se prema njoj ponaša kao da je kraljica, a zapravo je nasilna alkoholičarka koja mu je jednom prilikom prijetila da će mu sav namještaj koji posjeduje rasjeći sjekirom.

Najčitaniji članci