Obavijesti

Show

Komentari 8

Čoli su prognozirali razvod, a on suprugu stavio u novi spot

Čoli su prognozirali razvod, a on suprugu stavio u novi spot
7

Pjevaču je lani najpoznatija bosanska proročica Azira Muratović prognozirala razvod. Dodala je da je Čola nepredvidiv, neovisan i tvrdoglav...

VIDEO

Zdravko Čolić (67) snimio je spot za pjesmu 'Tebe čuvam za kraj' u Lisabonu i tad se okušao kao fotograf. Lutao je po romantičnim ulicama Lisabona i stvarao kolaž raznovrsnih fotografija. Na konačnom mozaiku pojavljuje se lik jedne žene, njegove supruge Aleksandre Čolić.

Pjevaču je lani najpoznatija bosanska proročica Azira Muratović prognozirala razvod. Proročica predviđa da će puknuti 16-godišnji brak najveće bivše jugoslovenske zvijezde s Aleksandrom, s kojom ima kćeri Unu i Laru.

- Doživjet će nekoliko dramatičnih promjena i to mu je zapisano u sudbini. Te promjene će biti nagle i neočekivane - rekla je Azira.

Zdravko Colic

Dodala je da je Čola nepredvidiv, neovisan i tvrdoglav te da na njega nitko ne može utjecati dok sam ne shvati da treba nešto promijeniti.

- Za sad je miran i siguran u braku i to mu daje snagu, dok se ne dogodi ovo sudbinsko. To će ga poljuljati - rekla je proročica. 

Voli umjetnost

Čolić se u Lisabonu pokazao i kao odličan fotograf.

VIDI OVO: 7 najpoznatijih plus size modela na svijetu.

VIDI OVO: Ovo je ključ savršenog seksualnog života.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin