Obavijesti

Show

Komentari 38

Čolić i Bregović kopirali su spot P. Simona i Chasea?

Čolić i Bregović kopirali su spot P. Simona i Chasea?
7

Dok su neki oduševljeni pjesmom 'Manijači', drugi kritiziraju kako je ideja za spot ukradena od Paula Simona i Chevy Chasea "You Can Call Me Al"

VIDEO

Zdravko Čolić (58) i Goran Bregović (59) u Sarajevu su snimili spot za pjesmu "Manijači".
- Ovo je pjesma o tome kako smo moj prijatelj i ja išli u diskoteku plesati - rekao je Brega na početku pjesme. Pjesma je zapravo najava novog Čolićevog album koji bi trebao izaći 8. ožujka. Iako su fanovi već oduševljeni pjesmom i spotom, "pale" su i prve loše kritike, među njima i ona da je ideja za spot ukradena od Paula Simona i Chevy Chasea "You Can Call Me Al". Čoli  je ovo prvi duet u karijeri, a Bregi je drago što ga je snimio baš s njim.
- Ovo je prvi Čolin duet u karijeri. Nikad ni s kim nije snimio pjesmu. Spot je rađen na 'prijateljskoj osnovi' - kazao je Bregović. Glazbu za pjesmu napisao je Zdravko Čolić, a tekst potpisuju Bregović i Marina Tucaković. Spot je režirao Ahmed Imamović poznat po kontroverznom filmu "Go West" koji govori o homoseksualnoj ljubavi Srbina i Bošnjaka u vrijeme rata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin