Obavijesti

Show

Comedy Klasik Show ide dalje: Čekaju vas nove doze smijeha

Comedy Klasik Show ide dalje: Čekaju vas nove doze smijeha
14

Stand up komičari u Comedy Klasik Show dolaze iz raznih dijelova regije, pa čak i šire, a Improv ekipa je u svakoj epizodi ista: Marina Orsag, Goran Vinčić, Vlatka Mifka i Tin Sedlar...

VIDEO

U subotu i nedjelju kreću treća i četvrta epizoda Comedy Klasik Showa. U trećoj epizodi imat ćemo priliku gledati stand up nastup Vlatke Mifke.

Pokretanje videa...

00:44

Snašica iz Našica kako sama kaže za sebe. Sa svojom visinom od 178 centimetara uspješno se bori protiv stereotipa o niskim Slavoncima. U stereotip o okruglim Slavoncima uklapa se prigodničarski, samo za blagdane i većinu zime. Veličina obuće joj je 41, na što se zgražava njezina baka 'jer nije lijepo za jednu curicu da ima toliku nogu'.

Promo

Ipak, još uvijek nije pokleknula pred bakinim standardima ljepote i odrezala vlastitu petu, što smatra odrazom unutarnje snage i karaktera. Vesela i vedra osoba, osim kad je gladna. I kad nije vesela. Specijalist za napadaje smijeha u neprikladnim situacijama i osoba kojoj mozak ponekad radi prebrzo za njeno dobro, a presporo da bi zaustavio usta da izbace određene rečenice iz nje. Za vrijeme njenog stand upa dogodila se mala nezgoda pa svakako pogledajte kako se Vlatka snašla u toj neobičnoj situaciji.

U Improv djelu emisije Tin Sedlar i Goran Vinčić igrat će igru rečenice. Igra se igra na sljedeći način: prije same igre publika piše rečenice na papiriće, rečenice su obično npr. stihovi iz pjesama, citati iz filmova, poslovice, izreke, neugodne izjave itd., a sve rečenice se skupljaju u šešir iz kojeg komičari izvlače po tri papirića i uključuju ih u samu igru kada misle da im odgovara, ne znajući pritom što će pročitati. Publika im također osim rečenica zadaje i temu igre, odnosno situaciju u kojoj se komičari nalaze.
Pogledajte dio improvizacije i probajte pogoditi u kakvoj su se to situaciji našli Tin i Goran.

Pokretanje videa...

00:21

U četvrtoj epizodi upoznajemo Tina Sedlara, jednog od rezidenta Studija Smijeha. 

Posudio je stas 7. patuljku u crtiću 'Snjeguljica i 7 patuljaka', boji se svega što je više od 168 cm, voli sve što vole mali. Hobiji su mu nogomet i revanje domaćih zabavnih pjesama na glas. Diplomirao je pedagogiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, a uz stand up bavi se i glumom. Poznat je po tome što neugodne situacije može učiniti još neugodnijima i uopće mu zbog toga nije neugodno.  

Promo

Osim u stand up-u Tina ćemo gledati i u Improv djelu u igri prvi dejt koju će igrati zajedno s ostalim komičarima iz Studija Smijeha - Goranom Vinčićem, Vlatkom Mifkom i Marinom Orsag. Igra se igra tako da jedan od komičara izađe van kluba kako ne bi čuli što ostali komičari pričaju sa publikom. Publika svakome od tri ostala komičara zadaje po jedno zaposlenje i nekakvu psihofizičku manu koja nije odmah vidljiva, npr. opsesivno kompulzivan, patološki lažljivac, misli da je životinja, i tako dalje.. Kada se četvrti komičar vrati na pozornicu kreće postavljati pitanja kao da su na prvom dejtu. Komičari odgovaraju i ponašaju se sukladno karakteristikama koje im je zadala publika. Na osnovu njihovih odgovora komičar pogađa o kakvim se ličnostima radi.

Igra je nekad toliko smiješna da se i sami komičari jedva suzdržavaju od toga da ne prasnu u smijeh, kao što možete vidjeti i u priloženom klipu.

Promo

Voditeljica showa, stand up i Improv komičarka Marina Orsag je je, kako sama kaže, jedna blesava budaletina od 40 godina. Da, ove godine je navršila 40. Nepresušni izvor energije i kreative te vječni Petar Pan.

Osnivačica open mic večeri, radionica, te jedinog Comedy cluba u Hrvatskoj - Studija Smijeha. Osvojila je i razne svjetske i regionalne nagrade poput Top 10 komičara svijeta by Jokenation 2015., Najbolji ženski adria stand up komičar 2013., Prvu nagradu publike na LENT festivalu 2014., Titulu Europskog heroja humora 2018. Bez obzira na 'slavu' i dalje ide u dućan u pidžami i nepočešljana. Osoba iz raje, za raju.

Comedy Klasik Show gledajte svake subote i nedjelje u 23:00 sata samo na Klasik TV-u!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija