Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
48 komentara

Conrad Murray: Nisam ja ubio M. Jacksona, 'ubio' ga je stres

Liječnik pokojnog Michaela Jacksona, koji je zbog njegove smrti osuđen na četiri godine zatvora, tvrdi da nije kriv zbog njegove smrti i traži poništenje odluke suda

AFP
Foto: AFP
48 komentara

Conrad Murray (58), liječnik pokojnog Michaela Jacksona, koji je zbog njegove smrti osuđen na četiri godine zatvora, uložio je žalbu na odluku suda i zahtijeva da se ona razmotri i poništi. Tvrdi da nije ubio kralja popa i traži da mu se dopusti da dokaže nevinost. 

Murrayjevi odvjetnici smatraju da je sudac pogriješio jer je isključio dokaze o očaju pokojnog pjevača zbog njegove loše financijske situacije.

Murray u dokumentima navodi da je Michael bio pod velikim stresom zbog financijskih problema te da si je sam ubrizgao smrtonosnu dozu propofola.

- Gospodin Jackson imao je dug od oko 440 milijuna dolara (2.5 milijardi kuna) i očajnički je trebao napuniti londonsku 02 Arenu. Bio je na putu da izgubi svoje cijelo imanje. Zbog toga je bio pod velikim pritiskom, borio se s nesanicom. To je rezultiralo očajom i nije bio u stanju dobro prosuđivati - piše u dokumentima.

Naši partneri pišu
Message