Show

Komentari 79

Ćorluka pokazao sina: Malenog Viktora na kauču čuva Oskar...

Ćorluka pokazao sina: Malenog Viktora na kauču čuva Oskar...

Kada se sin rodio, Franka i Vedran su podijelili s obožavateljima fotografije iz bolnice, a nakon toga se pjevačica pohvalila kako tročlana obitelj ide doma. Sada nogometaš ima novu objavu na Instagramu...

Pjevačica Franka Batelić (27) i njezin suprug, nogometaš Vedran Ćorluka (33), 5. siječnja postali su roditelji sina Viktora. Vedran je sada na Instagramu objavio novu fotografiju.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Dečki - napisao je opis objave na kojoj Viktor spava na kauču, a čuva ga pas Oskar.

Kada se sin rodio, Franka i Vedran su podijelili s obožavateljima fotografije iz bolnice, a nakon toga se pjevačica pohvalila kako tročlana obitelj ide doma. Tada je poručila koliko je zahvalna osoblju Petrove bolnice. 

- Viktor, mama i tata su doma. Sad tek kreće ludiloooo! Hvala svim doktorima, sestrama i kompletnom osoblju Petrove bolnice. Uz takvu ekipu svaki oporavak je lakši! I još jednom hvala svima vama na željama i čestitkama - napisala je Franka ispod fotografije na kojoj je pozirala sa suprugom i sinom. Pjevačica je u ruci držala veliki buket tulipana, a sina Viktora nosio je Ćorluka. 

- Kratko smo se čuli. Franka je presretna, rekla mi je kako su je obuzeli neki potpuno novi osjećaji kad je vidjela svog sinčića. Sve je prošlo glatko i u najboljem redu, a Vedran je čitavo vrijeme bio uz nju - rekao je ranije Frankin menadžer Siniša Bevanda za Jutarnji list. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci