Show

Komentari 93

Franka i sin izašli su iz bolnice: 'Sad tek kreće pravo ludilo...'

Franka i sin izašli su iz bolnice: 'Sad tek kreće pravo ludilo...'

Viktor, mama i tata su doma. Sad tek kreće ludiloooo! Hvala svim doktorima, sestrama i kompletnom osoblju Petrove bolnice. Uz takvu ekipu svaki oporavak je lakši, napisala je pjevačica na Instagramu

Pjevačica Franka Batelić (27) i njezin suprug, proslavljeni nogometaš Vedran Ćorluka (33) 5. siječnja postali su roditelji sina Viktora. Slavni par podijelio je sa svojim obožavateljima fotografije iz bolnice, a pjevačica se sad pohvalila kako tročlana obitelj ide doma. Franka je objavila fotografiju na Instagramu te poručila koliko je zahvalna svom osoblju Petrove bolnice. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Viktor, mama i tata su doma. Sad tek kreće ludiloooo! Hvala svim doktorima, sestrama i kompletnom osoblju Petrove bolnice. Uz takvu ekipu svaki oporavak je lakši! I još jednom hvala svima vama na željama i čestitkama - napisala je Franka ispod fotografije na kojoj pozira sa suprugom i sinom. Pjevačica u ruci drži veliki buket tulipana, a sina Viktora nosi Ćorluka. 

- Kratko smo se čuli. Franka je presretna, rekla mi je kako su je obuzeli neki potpuno novi osjećaji kad je vidjela svog sinčića. Sve je prošlo glatko i u najboljem redu, a Vedran je čitavo vrijeme bio uz nju - rekao je Frankin menadžer Siniša Bevanda za Jutarnji list. 

Mateo Kovačić, Luka Modrić, Šime Vrsaljko, Slavko Sobin, Zsa Zsa, Domenica i mnogi drugi čestitali su paru na prinovi. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Najčitaniji članci