Obavijesti

Show

Komentari 36

Ćorluka 'zaružio': Rođenje sina slavio uz brata, oca i prijatelje

Ćorluka 'zaružio': Rođenje sina slavio uz brata, oca i prijatelje
9

Vedran je slavio s tatom, bratom i prijateljima u kvartu u kojem je odrastao. Nazdravljao je tome što je postao tata, a u Sloboštinu se uvijek rado vraća...

VIDEO

Pjevačica Franka Batelić (27) i njezin suprug, nogometaš Vedran Ćorluka (33) postali su roditelji. Franka je jučer rodila sina u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, a dječaku su dali ime Viktor. Ćorluka se prinovom pohvalio fotografijom iz bolnice, a kasnije je s tatom, bratom i prijateljima proslavio u zagrebačkom kvartu Sloboština gdje je odrastao. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:46

Nazdravljao je tome što je postao tata, a u Sloboštinu se uvijek rado vraća. U svom kvartu također je nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji imao spektakularan doček.

Posljednjih dana ona i Vedran su bili u velikom iščekivanju, a za Novu godinu ostali su kod kuće jer je pjevačica bila u visokom stupnju trudnoće. 

Par je sretnu vijest podijelio u kolovozu te su uskoro otkrili i spol djeteta. Tada još nisu znali kako će nazvati dječaka, ali sad su svojim obožavateljima otkrili da su se odlučili na ime Viktor. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Svijete, evo me... Viktor❤️

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Franka i Vedran u braku su godinu dana, a upoznali su se prije sedam godina na Zrću, nakon čega su uspješno održavali vezu na daljinu. Iako Franka nije vjerovala, već je nakon par godina bilo jasno kako se rađa prava ljubav, a bračni par izuzetno se dobro slaže te se čini da su zaljubljeni kao i prvog dana.

- Vedran se uvijek trudi razveseliti me, učiniti lijepu gestu. Bio to iznenadan poziv, poruka, lijepa riječ ili CD izvođača kojeg volim - rekla je Franka svojedobno. 

Franka Batelić rodila dječaka: 'Dobro nam došao, Viktore'
Franka Batelić rodila dječaka: 'Dobro nam došao, Viktore'

POGLEDAJTE 24 PITANJA S FRANKOM: 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin