Show

Komentari 36

Ćorluka 'zaružio': Rođenje sina slavio uz brata, oca i prijatelje

Ćorluka 'zaružio': Rođenje sina slavio uz brata, oca i prijatelje

Vedran je slavio s tatom, bratom i prijateljima u kvartu u kojem je odrastao. Nazdravljao je tome što je postao tata, a u Sloboštinu se uvijek rado vraća...

Pjevačica Franka Batelić (27) i njezin suprug, nogometaš Vedran Ćorluka (33) postali su roditelji. Franka je jučer rodila sina u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, a dječaku su dali ime Viktor. Ćorluka se prinovom pohvalio fotografijom iz bolnice, a kasnije je s tatom, bratom i prijateljima proslavio u zagrebačkom kvartu Sloboština gdje je odrastao. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Nazdravljao je tome što je postao tata, a u Sloboštinu se uvijek rado vraća. U svom kvartu također je nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji imao spektakularan doček.

Posljednjih dana ona i Vedran su bili u velikom iščekivanju, a za Novu godinu ostali su kod kuće jer je pjevačica bila u visokom stupnju trudnoće. 

Par je sretnu vijest podijelio u kolovozu te su uskoro otkrili i spol djeteta. Tada još nisu znali kako će nazvati dječaka, ali sad su svojim obožavateljima otkrili da su se odlučili na ime Viktor. 

Franka i Vedran u braku su godinu dana, a upoznali su se prije sedam godina na Zrću, nakon čega su uspješno održavali vezu na daljinu. Iako Franka nije vjerovala, već je nakon par godina bilo jasno kako se rađa prava ljubav, a bračni par izuzetno se dobro slaže te se čini da su zaljubljeni kao i prvog dana.

- Vedran se uvijek trudi razveseliti me, učiniti lijepu gestu. Bio to iznenadan poziv, poruka, lijepa riječ ili CD izvođača kojeg volim - rekla je Franka svojedobno. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S FRANKOM: 

 

Najčitaniji članci