Obavijesti

Show

Komentari 38

Ćorluka se počešljao: 'Isti sam Duško Lokin s ovom frizurom'

Ćorluka se počešljao: 'Isti sam Duško Lokin s ovom frizurom'
15

'Rabački zet' sutra će se vjenčati s djevojkom Frankom Batelić, a dane prije vjenčanja provode na zajedničkim večerama za koje je Vedran napravio novu frizuru po uzoru na pjevača

VIDEO

Sitno do vjenčanja odbrojavaju nogometaš Vedran Ćorluka (32) i njegova buduća supruga, pjevačica u usponu, Franka Batelić (26). Na svom je Instagram profilu objavio fotku iz restorana gdje je odveo Franku na romantičnu večeru te se našalio se na vlastiti račun.

- Vrijeme za večeru i Duško Lokin frizuru - napisao je uz fotografiju Vedran dok je Franka oko vrata stavila salvetu i večerala škampe.

Podsjetimo, legendarni pjevač zaintrigirao je mnoge nakon što je za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji najavio kako će skinuti svoju periku ukoliko Vatreni postanu prvaci.

Nakon šest godina veze nogometaš će u subotu oženiti Franku, a nakon ceremonije u mjesnoj crkvi u Rapcu slavlje će se održati u Vili Meneghetti, u kojoj su se vjenčale i Nina Badrić (46) i Severina (46). 

Imanje se prostire na 120.000 metara kvadratnih, okružena je mediteranskom vegetacijom, maslinicima i vinogradima. Izgrađena je od istarskog bijelog kamena, a njena vrijednost se procjenjuje na 28 milijuna kuna. 

 

❤️ KAKAV DAN.

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

- Ne smijem vam otkrivati detalje, ali pjevat ću im neke od svojih pjesama - rekao nam je Tony Cetinski (49) koji je htio iznenaditi budući bračni par svojim nastupom, ali kako je Hrvatska mala zemlja, za njegov nastup iznenađenja saznalo se nekoliko dana prije. 

Kao i svakoj mladenki, ni Franki nije svejedno samo nekoliko sati prije negoli će reći sudbonosno 'da'. Zato za opuštanje koristi more, ali i maženje s njihovim ljubimcem Oskarom koji joj mirno spava na nogama.

Pokretanje videa...

Franka mazi Oskara 00:15
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin