Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Creska kulinarska avantura je završila, a Lina je pobjednica

Drago mi je da su me sad moji prijatelji nagradili, rekla je Lina. Asunta je na petome mjestu, na četvrtome je Plamenko, treće mjesto zauzela je Sandra, drugo Dinka

Foto: RTL
2 komentara

Za završnicu creskog tjedna u showu „Večera za 5 na selu“ kuhala je povratnica iz Chicaga. Umirovljenica Asunta živi u prekrasnom malome mjestu Beli na Cresu, a njezin se jelovnik sastoji od predjela naziva Frušton Melon, glavnog jela Vajolčići va toču i deserta Tramuntanes. 

Foto: RTL

Asunta je goste dočekala na terasi, gdje su popili aperitiv, divili se Asuntinoj kući i potom počeli s predjelom.

Foto: RTL

- Izgled samog predjela me jako razočarao - imamo par jednostavnih elemenata koji nisu elaborirani, po meni je bilo vrlo loše - u svom stilu komentirao je Plamenko, no i ostali kandidati nisu bili pretjerano zadovoljni predjelom. Uslijedilo je glavno jelo, gulaš od janjetine s njokima.

- Bila sam malo skeptična je li ukusno ili nije jer kad sam pogledala glavno jelo, bila sam iznenađena - nije to to. Nikad nisam vidjela servirano tako nešto, ali čekala sam okus. Meso nisam kušala, ali ajde, moglo se jesti - rekla je Lina. Sandri se najviše svidio domaći kruh, koji je Plamenko donio Asunti na dar.

Foto: RTL

Potom je Asunta donijela tortu i na prvu se činilo da se sviđa svima…

- Torta je izgledala kao da je sad napravljena pa ju nije stigla staviti u frižider da se ohladi, bila je topljiva na pogled - rekla je Dinka, no Plamenko ovaj put nije imao zamjerki.

Foto: RTL

- Jako mi se sviđa kremica unutra, osjetim namaz smokve i jako mi to dobro ide - rekao je, a i Lini je bio ukusan. Poslije večere svi su nazdravili, a potom je uslijedilo ocjenjivanje te proglašenje pobjednice creskog tjedna.

Lina je za Asuntinu večeru dala ocjenu šest jer joj se nije svidjelo tako posluživanje i to što sve drukčije priprema, Dinka je dala ocjenu osam jer hrana nije dobro izgledala, ali je okus bio odličan, Sandra je dala ocjenu šest jer joj se nije svidio žgvacet od janjca, kao ni njoki dok je Plamenko dao ocjenu četiri jer je jelo bilo loše prezentirano, pršut je bio suh, a glavno jelo bez umaka i puno ulja.

Foto: RTL

Uslijedilo je proglašenje pobjednika, a Asunta je pročitala poredak natjecatelja. Ona je na petome mjestu, na četvrtome je Plamenko, treće mjesto zauzela je Sandra, drugo Dinka, a pobjednica creskog tjedna je Lina!

- Drago mi je da su me sad moji prijatelji nagradili - rekla je sretna pobjednica. 

Naši partneri pišu
Message