Obavijesti

Show

Komentari 6

Crkva u koju idu celebrityji je u središtu skandala: Nisu plaćali najam, krali su i trošili donacije

Crkva u koju idu celebrityji je u središtu skandala: Nisu plaćali najam, krali su i trošili donacije
4

Tvrtka Wall Street Theater, čije je kazalište crkva unajmila za tjedne propovijedi, tuži Hillsong za više od 100 tisuća dolara (oko 620 tisuća kuna) zbog neplaćanja najma, krađe i nemoralnih i beskrupuloznih radnji

VIDEO

Crkva Hillsong, u koju idu brojni celebrityji poput Justina Biebera (26), Hailey Bieber (24), Kylie Jenner (23), Selena Gomez (28), Chris Pratt (41) i Kourtney Kardashian (41), optužena je za neplaćanje najma, krađu i trošenje novca od donacija na luksuzne stvari. Kršćanska crkva osnovana je u Australiji, a brzo je postala popularna među bogatima i slavnima. 

Hollywood Beauty Awards 2020 - Los Angeles

Poznata je po glazbi koja je dio pentekostalističkog pokreta. Tvrtka Wall Street Theater, čije je kazalište crkva unajmila za tjedne propovijedi, tuži Hillsong za više od 100 tisuća dolara (oko 620 tisuća kuna) zbog neplaćanja najma, krađe i nemoralnih i beskrupuloznih radnji. 

Kourtney ljubi bubnjara benda Blink-182: 'Prvo su bili prijatelji'
Kourtney ljubi bubnjara benda  Blink-182: 'Prvo su bili prijatelji'

Crkva je prije pojave pandemije potpisala ugovor prema kojemu trebaju plaćati gotovo 6000 dolara (oko 37 tisuća kuna) za korištenje prostora, no u svibnju 2020. su tražili raskid ugovora. Tvrtka Wall Street Theater je na to pristala, ali je tražila da plate dugove, što oni dosad nisu učinili. Vlasnici unajmljenog prostora govore kako je nestala elektronička oprema iz kazališta, a crkva ne želi vratiti ukradene stvari. 

Mnogi bivši članovi istupili su u javnost s optužbama da su pastori donacije trošili na luksuz. Također, crkva je pod povećalom otkad je 'procurilo' da je bivši pastor Carl Lentz varao suprugu s kojom je u braku 17 godina. Justin je napustio crkvu nakon skandala u kojemu se ona našla. 

Justin Bieber: Seasons Premiere - California

Inače, crkva Hillsong se ranije protivila istospolnim brakovima, promicala je krive ideale poput plastične kirurgije, s ciljem da žene budu privlačnije muškarcima. Pričalo se i o optužbama za zlostavljanje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin