Obavijesti

Show

Komentari 3

Crne hlače i jakna iz Briljantina prodane su za više od 2 mil. kn

Crne hlače i jakna iz Briljantina prodane su za više od 2 mil. kn
8

Ozloglašene uske hlače koje Newton-John nosi dok pjeva duet "You're the One That I Want" zajedno s Johnom Travoltom bile su toliko uske da su morale biti sašivene na njoj prije snimanja scene

VIDEO

Uske crne hlače i kožna jakna koje je australska glumica Olivia Newton-John nosila u filmu "Briljantin" prodani su za dva milijuna i petsto tisuća kuna, na dražbi organiziranoj u subotu na Beverly Hills u aukcijskoj kući Julien's Auctions.

ITA, Interationales Filfestival Rom 2011

Odjeća, koja je simbolizirala prelazak lika kojeg je tumačila australska glumica u mjuziklu iz 1978. iz srednjoškolke u sexy Sandy bila je ponuđena zajedno s 500 predmeta iz filma na dražbi čiji je cilj bio prikupljanje sredstava za centar za liječenje oboljelih od raka Olivije Newton John (71) u Australiji.

Ozloglašene uske hlače koje Newton-John nosi dok pjeva duet "You're the One That I Want" zajedno s Johnom Travoltom bile su toliko uske da su morale biti sašivene na njoj prije snimanja scene i prodane su s potrganim zatvaračem za dvostruko viši iznos nego što se očekivalo. Ime kupca koji je kupio hlače i jaknu nije otkriveno.

Nevada Ballet Theatre honours Olivia Newton-John - Las Vegas

Na dražbi je prikupljeno 2.4 milijuna dolara, a većina predmeta je prodana za viši iznos nego što se očekivalo da će biti, objavila je aukcijska kuća.

Poster "Briljantin" s potpisima Olivie Newton-John, Travolte i ostalih glumaca iz filma prodan je za 64,000 dolara, a procjenjivalo se da će donijeti 1,000 dolara. Ružičasta čipkasta haljina koju je glumica nosila na premijeri filma u Los Angelesu prodana je za 18,750 dolara. Ružičasta jakna koju je glumica dobila od ostalih glumaca i osoblja koje je radilo na filmu prodana je za 50,000 dolara, što je 25 više od očekivanog iznosa.

Australska glumica i pjevačica koja ima 71 godinu objavila je početkom godine da se bori s rakom dojke treći put otkako joj je prvi put dijagnosticiran 1992.godine.

Nakon prvog puta  pomogla je u podizanju Olivia Newton-John Cancer and Wellness Centra u Melbourneu koji pomaže oboljelima od raka dojke u liječenju.

MEGHAN MARKLE U PROBLEMIMA: Zamijerila se svima ovom šokantnom izjavom

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama