Obavijesti

Show

Komentari 11

Cruise na sudu: Suri nisam ni na koji način isključio iz života

Cruise na sudu: Suri nisam ni na koji način isključio iz života
5

U dokumentima kojima je u posjed došao portal RadarOnline, glumac je naveo da nije napustio kćer Suri, kako su objavili američki časopisi koje je tužio zbog klevete

VIDEO

Glumac je u listopadu prošle godine tužio izdavače američkih časopisa Life & Style i In Touch, koji su objavili da je nakon rastave od supruge Katie Holmes (34) napustio njihovu kćer Suri Cruise (6). Na naslovnicama časopisa, uz fotografiju uplakane Suri, stajali su naslovi: 'Suri u suzama napuštena od svog oca' i 'Suri napustio tatica', zbog čega je bijesni Tom Cruise (51) podnio tužbu zbog klevete i sudskim putem zatražio 285 milijuna kuna odštete koje planira donirati nekoj od humanitarnih udruga. 

- Ni na bilo koji način nisam izbacio Suri iz svog života, bilo fizički, emocionalno, financijski ili bilo kako drukčije - naveo je glumac u sudskim dokumentima kojima je u posjed došao američki portal RadarOnline.

Dodao je da je Suri veoma sretno dijete, iako joj on, kao i ona njemu, jako nedostaje. Zaključio je da se s kćeri, koja se nakon rastave s majkom iz Los Angelesa preselila u New York, telefonski redovito čuje i ima sjajan odnos. 

- Čak i kada sam radio u inozemstvu i nisam je bio u mogućnosti vidjeti, bili smo i još smo jako bliski - naveo je Cruise, koji je u trenutku kada je časopis In Touch objavio priču da je napustio Suri snimao dva filma. 

No glumac, koji je sa Suri u javnosti posljednji put snimljen u kolovozu 2012. godine, tvrdi da njegov poslovni raspored ni na bilo koji način negativno ne utječe na njegov odnos s kćeri jer je tijekom tog razdoblja pisao njezinoj majci e-mailove i stalno bio prisutan u kćerinom životu. 

- Nisam očekivao razvod. Život je izazov. Imate 50 i mislite kako se sve posložilo, a onda vas odjednom nešto pogodi, ali to je tako - priznao je u travnju glumac u intervjuu za njemačku TV postaju ProSieben kada je prvi put progovorio o razvodu. 

Par se razišao u srpnju prošle godine nakon pet godina braka.

Tom Cruise je tužio časopis, traži 285 milijuna kn odštete

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin